menu
zoek

Nieuws Meerkerk

Meerkerk / Gorinchem - Gezochte Belg aangehouden, kind nog vermist

maandag 17 januari 2022, 19:14 uur

De 34-jarige Belg, die in België wordt gezocht, is maandagmiddag 17 januari omstreeks 14.15 uur in Meerkerk aangehouden.

Na een melding over een verdachte situatie werd hij alleen aangetroffen. Uit verder onderzoek bleek dat de man zijn auto had achtergelaten bij een bedrijf in Gorinchem. De auto is daar aangetroffen en veilig gesteld. De vierjarige jongen is echter nog niet gevonden. Het verhoor met de verdachte heeft tot op heden nog niet geleid tot het vaststellen van de verblijfplaats van het kind. Er wordt daarom een Amber Alert verstuurd. Het rechercheteam van de eenheid Zeeland-West-Brabant in Nederland werkt in dit onderzoek nauw samen met de Belgische speurders, die het onderzoek zijn gestart.

Oproep Heeft u mogelijk bruikbare informatie over de inmiddels aangehouden verdachte en het nog spoorloze kind, bel dan met de politie via 0800-6070.


» Politie.nl


Kaart nieuws Meerkerk. Locatie nieuws: 51.83951 / 4.97435


dinsdag 18 januari 2022, 16:29 uur
Wat deed de Belgische kidnapper in Meerkerk? 'Niemand snapt waarom hij in ons rustige dorp was'
RTV UtrechtHet normaal zo rustige Meerkerk was gisteren ineens internationaal in het nieuws. De 34-jarige Belg Dave De K., die ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de ontvoering en de dood van de 4-jarige Dean, werd daar gistermiddag gearresteerd. De verdachte zou bij meerdere huizen naar binnen hebben gekeken en sjokte met twee grote tassen door het rustige dorp.
» RTV Utrecht
maandag 17 januari 2022, 22:12 uur
Gezochte Belgische oppas aangehouden, kind (4) nog vermist
Blik op NieuwsDe 34-jarige Belg, die in België wordt gezocht, is maandagmiddag omstreeks 14.15 uur in Meerkerk aangehouden.
» Blik op Nieuws
maandag 17 januari 2022, 21:37 uur
Politie zoekt met man en macht naar Dean (4), opgepakte oppas eerder veroordeeld
de StentorDe recherche in West-Brabant is met man en macht op zoek naar de vermiste Belgische kleuter Dean (4). De politie heeft maandag in Meerkerk zijn oppas Dave de K. (34) aangehouden, maar Dean was niet bij hem. De verdachte had het jochie vorige week in Sint-Niklaas in België meegenomen en was daarna spoorloos verdwenen.
» de Stentor
maandag 17 januari 2022, 21:29 uur
Politie zoekt met man en macht naar Dean (4), opgepakte oppas eerder veroordeeld
Brabants DagbladBERGEN OP ZOOM/MEERKERK - De recherche is met man en macht op zoek naar de vermiste Belgische kleuter Dean (4). De politie heeft maandag in Meerkerk zijn oppas Dave de K. (34) aangehouden, maar Dean was niet bij hem. De verdachte had het jochie vorige week in Sint-Niklaas in België meegenomen en was daarna spoorloos verdwenen.
» Brabants Dagblad
maandag 17 januari 2022, 21:21 uur
Politie zoekt met man en macht naar Dean (4), opgepakte oppas eerder veroordeeld
BN DeStemBERGEN OP ZOOM/MEERKERK - De recherche in West-Brabant is met man en macht op zoek naar de vermiste Belgische kleuter Dean (4). De politie heeft maandag in Meerkerk zijn oppas Dave de K. (34) aangehouden, maar Dean was niet bij hem. De verdachte had het jochie vorige week in Sint-Niklaas in België meegenomen en was daarna spoorloos verdwenen.
» BN DeStem
maandag 17 januari 2022, 19:53 uur
Amber alert - AMBER Alert: Meerkerk 4-jarige Dean vermist
Omroep FlevolandDe politie zoekt de 4-jarige Dean Michael Chantal uit de Belgische plaats Sint Niklaas. Het jongetje heeft bruin haar en is 102 centimeter lang. Tijdens zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe jas met rode strepen, liet de politie weten.
» Omroep Flevoland
maandag 17 januari 2022, 19:25 uur
Amber Alert voor ontvoerde kleuter Dean (4), Belgische oppas opgepakt in Nederland
PZCDe 34-jarige Belg die gezocht werd vanwege de verdwijning van de 4-jarige Dean, is vanmiddag in het dorpje Meerkerk bij Utrecht aangehouden. Hij was daar alleen. Uit verder onderzoek bleek dat hij zijn auto had achterlaten bij een bedrijf in Gorinchem, de auto is daar aangetroffen en veilig gesteld. Ook in Zeeland werd vandaag gezocht.
» PZC
maandag 17 januari 2022, 19:19 uur
Amber Alert voor ontvoerde kleuter Dean (4), Belgische oppas opgepakt in Nederland
BN DeStemDe 34-jarige Belg die gezocht werd vanwege de verdwijning van de 4-jarige Dean, is vanmiddag alleen in het dorpje Meerkerk bij Utrecht aangehouden. Het gaat om Dave De Kock, die bekend is bij de politie. Uit verder onderzoek bleek dat hij zijn auto had achterlaten bij een bedrijf in Gorinchem, de auto is daar aangetroffen en veilig gesteld.
» BN DeStem
maandag 17 januari 2022, 19:19 uur
Amber Alert voor ontvoerde kleuter Dean (4), Belgische oppas opgepakt in Nederland
Brabants DagbladDe 34-jarige Belg die gezocht werd vanwege de verdwijning van de 4-jarige Dean, is vanmiddag alleen in het dorpje Meerkerk bij Utrecht aangehouden. Het gaat om Dave De Kock, die bekend is bij de politie. Uit verder onderzoek bleek dat hij zijn auto had achterlaten bij een bedrijf in Gorinchem, de auto is daar aangetroffen en veilig gesteld.
» Brabants Dagblad
maandag 17 januari 2022, 19:10 uur
Amber Alert voor verdwenen kleuter Dean, Belg opgepakt in Meerkerk
RTV UtrechtDe 34-jarige Belg die gezocht werd vanwege de verdwijning van de 4-jarige Dean is vanmiddag in aangehouden in Meerkerk. Hij was daar alleen. De 4-jarige jongen is nog niet gevonden na verhoor van de verdachte. Er is daarom een Amber Alert verstuurd.
» RTV Utrecht
maandag 17 januari 2022, 19:03 uur
Verdachte vermissing 4-jarige eerder veroordeeld, jongen nog spoorloos
NOSIn het Utrechtse dorp Meerkerk is een man opgepakt in verband met de vermissing van een Belgische jongen van 4 jaar. Het gaat om een 34-jarige Belg die eerder jaren in de cel zat voor een fatale mishandeling, melden Belgische media.
» NOS
maandag 17 januari 2022, 19:01 uur
Belgische kidnapper van vermiste Dean (4) opgepakt, peuter zelf is spoorloos
de TelegraafDe 34-jarige Belg Dave de Kock die door de Belgische politie werd gezocht omdat hij samen met zijn oppaskind, de 4-jarige Dean Verberckmoes werd vermist, is maandagmiddag door de Nederlandse politie in Meerkerk aangehouden. De kleuter is echter nog steeds vermist. Agenten zijn met man en macht op zoek naar het kind.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Utrecht
Foto: RTV Utrecht
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Meerkerk

18 januari 16:29Wat deed de Belgische kidnapper in Meerkerk? 'Niemand snapt waarom hij in ons rustige dorp was'
6 oktober 14:26Acht jaar cel voor vader die drie dochters stelselmatig verkrachtte
4 maart 19:04Audi haalt bijna een nat pak na misser op de weg
4 december 16:00Evangelisch leider (79) uit Meerkerk opnieuw cel in voor misbruik
14 november 08:49Vrachtwagenchauffeur bekneld in cabine
6 november 20:25OM eist in hoger beroep 7 jaar cel tegen van misbruik verdachte Aaldert van E.
29 augustus 21:11Amateurvoetballer verzweeg klachten en wordt in rust van wedstrijd gebeld dat hij corona heeft
10 juli 17:01Remco redde bejaarde buurvrouw tijdens brand Meerkerk: 'Ik voel me geen held, ik handelde gewoon'
10 juli 09:13Alerte buurman redt 100-jarige bewoonster bij uitslaande woningbrand in Meerkerk
18 februari 14:23Vliegende auto kan drie jaar lang boven Meerkerk worden getest
RSS.