menu
zoek

Nieuws Lekkerkerk

Lekkerkerk, Den Haag - Vanavond in opsporingsprogramma’s aandacht voor gevonden overleden baby

dinsdag 7 maart 2023, 15:32 uur

In de uitzending van Team West en Opsporing Verzocht vragen wij aandacht voor de zaak van de gevonden overleden baby, drijvend in een tas in de Lek. De baby werd vrijdag 3 maart gevonden door iemand die langs het water aan het werk was. Na onderzoek blijkt het om een meisje te gaan.

Waar: Erasmusweg in Lekkerkerk

De overleden baby werd gevonden bij de Schuwacht in Lekkerkerk, op vrijdag 3 maart rond 13:00 uur. Ze lag in een donkergrijze plastic zak. Het is goed mogelijk dat het kindje vanaf een andere locatie aan de Lek in het water is gelaten. Het onderzoeksteam probeert te achterhalen wie de baby is, wat er is gebeurd en wat de oorzaak van haar overlijden is. Ook maakt de politie zich zorgen over of de moeder wel medische zorg heeft gekregen. In de uitzending van Opsporing Verzocht en Team West doen we een getuigenoproep.  40-jarig slachtoffer van steekincident overlijdt De 40-jarige Karim el Kadi werd op zondag 26 februari in een portiek aan de Erasmusweg in Den Haag rond 18:15 uur gestoken. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Op dit moment hebben we nog geen idee wat zich in het portiek heeft afgespeeld. Daarom zijn wij op zoek naar getuigen. In de tv-uitzendingen wordt een foto getoond van het slachtoffer en foto’s van mogelijke getuigen.  Bankhelpdeskfraude in Den Haag In Team West besteden we ook aandacht aan een slachtoffer van bankhelpdeskfraude. Een inwoonster van Den Haag werd op vrijdag 23 september opgelicht door een zogenaamde bankmedewerker. Hij wist haar bankpas af te troggelen, waarmee vervolgens op verschillende locaties werd gepind, zoals op de Volendamlaan en in de Bijenkorf in Den Haag. We tonen camerabeelden van de twee pinners. Vrouw met hondje wordt gestoken in Den Haag Een 77-jarige mevrouw ging op vrijdag 23 december rond 21:00 uur haar hondje uitlaten met haar rollator. Toen ze aan de voorkant van de flat liep, aan de Sportlaan in Den Haag, werd ze onverstaanbaar aangesproken door een man. Ineens begon hij haar te stompen. In het ziekenhuis bleek ze meerdere keren in haar zij te zijn gestoken. In Team West zien we een reconstructie van dit steekincident en doen we een getuigenoproep.     Team West: iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.  Opsporing Verzocht: iedere dinsdag rond 20.30 uur op NPO2. Woensdag wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO2.   


» Politie.nl

Kaart nieuws Lekkerkerk. Locatie nieuws: 51.89189 / 4.66044 Erasmusweg
Erasmusweg in Lekkerkerk


dinsdag 7 maart 2023, 21:34 uur
Aandacht voor gevonden overleden baby Lekkerkerk in Opsporing Verzocht
Blik op NieuwsIn de uitzending van Team West en Opsporing Verzocht vraagt de politie dinsdagavond aandacht voor de zaak van de gevonden overleden baby, drijvend in een tas in de Lek in het Zuid-Hollandse Lekkerkerk. Dit meldt de politie dinsdag.
» Blik op Nieuws
dinsdag 7 maart 2023, 17:57 uur
Politie: baby in de Lek geboren na voldragen zwangerschap
de TelegraafDe overleden baby die vrijdagmiddag in het water bij de Schuwacht in Lekkerkerk (Zuid-Holland) werd gevonden is geboren na een voldragen zwangerschap, meldt de politie. Zaterdag werd bekend dat het gaat om een meisje. Het kindje werd gevonden in een donkergrijze plastic zak, waarop meteen de politie werd ingeschakeld.
» de Telegraaf
dinsdag 7 maart 2023, 17:02 uur
In rivier gevonden overleden baby is geboren na voldragen zwangerschap
Omroep WestDe overleden baby die afgelopen vrijdag werd gevonden in het water van de rivier de Lek bij Lekkerkerk, is geboren na een voldragen zwangerschap. Dat meldt de politie. Het is nog onduidelijk wie het meisje is, wat er met haar is gebeurd en hoe ze is overleden.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Lekkerkerk

8 november 19:06Vrouw overleden door aanrijding Lekkerkerk
27 oktober 18:37Lachgas, contant geld en illegale bar aangetroffen in Lekkerkerk
21 maart 11:53Man opgepakt na aanrijding, tiener zwaargewond
19 maart 15:20Drugslab ontmanteld in Lekkerkerk, man aangehouden
16 maart 22:02Dood aangetroffen baby in de Lek krijgt de naam Mirjam van Lekkerkerk
7 maart 21:34Aandacht voor gevonden overleden baby Lekkerkerk in Opsporing Verzocht
4 maart 17:32Dood in water gevonden baby Lekkerkerk is meisje, zorgen om de moeder
4 maart 16:08Overleden baby aangetroffen in het water
9 augustus 16:39Doden in Zoetermeer waren zoon en vrouw van in Lekkerkerk verongelukte man
6 augustus 17:27Dode en gewonden door frontale aanrijding bij Lekkerkerk
24 mei 12:05Politie doet onderzoek naar oorzaak woningbrand
12 maart 19:25Foto’s | Koning, Mark Rutte en Thomas Bach zwaaien iconen Sven Kramer en Ireen Wüst uit
6 februari 11:52Patrick Roest ziet goud door vingers glippen: 'Dit doet wel pijn’
6 augustus 12:59Beveiliging bij prikbus na oproep Willem Engel om medewerkers te fotograferen
30 mei 14:52Grote brand bij houthandel in Lekkerkerk onder controle
RSS.