menu
zoek

Nieuws Landhorst

Grote hoeveelheid grondstoffen synthetische drugs aangetroffen Landhorst

woensdag 24 januari 2024, 16:10 uur

De politie heeft dinsdag 24 januari een grote hoeveelheid grondstoffen aangetroffen die gebruikt worden voor de productie van synthetische drugs. Het gaat om duizenden liters. De grondstoffen werden gevonden in een loods aan De Quayweg in Landhorst.

Waar: De Quayweg in Landhorst

Er is geen productielocatie van synthetische drugs gevonden, het gaat hier om een opslagplaats voor de grondstoffen. Er is nog niemand aangehouden. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) en Forensische opsporing (FO) zullen verdergaan met het onderzoek en de spullen zullen getransporteerd en vernietigd worden. Gevaar Een productie- of opslaglocatie voor synthetische drugs brengt zeer grote gevaren met zich mee. Zo kunnen chemicaliën bijvoorbeeld ontbranden of ontploffen en kunnen giftige stoffen ontsnappen. De gevolgen van een dergelijke ontploffing of brand zijn vaak niet te overzien.  Heb je het vermoeden van een productie- of opslaglocatie in je omgeving? Bel dan de politie via 112. Anoniem melden kan bij M. via 0800-7000. Meld Misdaad Anoniem staat los van de politie en meldingen zijn voor agenten nooit terug te herleiden naar een melder. Meer informatie Een productielocatie herken je bijvoorbeeld aan een sterk chemische geur in de omgeving of verdachte activiteiten op vreemde plekken en tijdstippen. Alles over de signalen en gevaren van een drugslab in je omgeving, vind je op deze speciale themapagina van de politie.


» Politie.nl

Kaart nieuws Landhorst. Locatie nieuws: 51.61560 / 5.78035 De Quayweg
De Quayweg in Landhorst


woensdag 24 januari 2024, 13:44 uur
Duizenden liters chemicaliën voor synthetische drugs in Landhorst
CrimesiteDe politie is dinsdagavond een loods aan De Quayweg in het Noord-Brabantse dorp Landhorst binnengevallen omdat er een grote hoeveelheid grondstoffen voor de productie van synthetische drugs is aangetroffen. De politie is woensdagochtend samen met de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) en Forensische Opsporing aanwezig om onderzoek te doen. Opslagplaats De politie meldt woensdagmiddag dat er […] Het bericht Duizenden liters chemicaliën voor synthetische drugs in Landhorst verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
woensdag 24 januari 2024, 10:20 uur
Duizenden liters grondstoffen voor het maken van drugs gevonden in loods
Omroep BrabantIn de loods in Landhorst die de politie dinsdag binnenviel is een grote hoeveelheid grondstoffen voor de productie van synthetische drugs gevonden. Het gaat om duizenden liters, zo maakte de politie woensdagmiddag bekend. Agenten vielen de loods aan de De Quayweg binnen omdat er mogelijk synthetische drugs werden gemaakt.
» Omroep Brabant



Meer nieuws uit Landhorst

24 januari 16:10Grote hoeveelheid grondstoffen synthetische drugs aangetroffen Landhorst
24 januari 10:40Politie doet onderzoek bij mogelijk drugslab
18 juni 07:20Passagier (20) overleden bij eenzijdig ongeluk in Landhorst, bestuurder (19) aangehouden
25 januari 14:50Oudere vrouw voor 70.000 euro opgelicht door bankcriminelen
27 december 08:41Woninginbraak in Landhorst terwijl bewoonster boven ligt te slapen, politie zoekt daders
RSS.