menu
zoek

Nieuws Kudelstaart

Politie zoekt getuigen na schietincident in Kudelstaart

woensdag 22 mei 2024, 08:41 uur

De politie zoekt getuigen na een schietincident aan de Bilderdammerweg in Kudelstaart op dinsdag 21 mei 2024. Bij het schietincident raakte een 21-jarige Amsterdammer zwaargewond.

Waar: Bilderdammerweg in Kudelstaart

Even voor 22.00 uur kreeg de meldkamer de melding van een schietincident op een parkeerplaats. Toen de agenten bij de locatie aankwamen, bleek dat er meerdere keren was geschoten was op een man, die daarbij meerdere verwondingen opliep. Het slachtoffer is met een ter plaatse gekomen ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Experts van de Forensische Opsporing verrichtten sporenonderzoek op de parkeerplaats. Mogelijk is er een voertuig na het schietincident weggereden richting Aalsmeer.

Getuigen en beelden gezocht Wat zich precies heeft afgespeeld op de parkeerplaats is nog onduidelijk. De recherche doet hier onderzoek naar en komt graag in contact met iedereen die, voorafgaand aan of na de beschieting, wellicht iets opvallends heeft gezien of gehoord rond de Bilderdammerweg. Daarnaast ontvangt het team graag camerabeelden van beveiligingscamera’s of dashcams in voertuigen. Ook als u andere informatie heeft laat het dan weten. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Of maak gebruik van onderstaande tipformulier.


» Politie.nl

Kaart nieuws Kudelstaart. Locatie nieuws: 52.22985 / 4.73825 Bilderdammerweg
Bilderdammerweg in Kudelstaart


woensdag 22 mei 2024, 17:52 uur
Kudelstaarters niet verbaasd over schietpartij bij skatepark, 'veel ongure types hier'
RTV N-HDe schietpartij op een parkeerplaats in Kudelstaart waar gisteren een man zwaargewond raakte, komt voor buurtgenoten niet als een grote verrassing. Ze vertellen dat de plek, tussen het skatepark en de lokale tennisvereniging in, veel wordt gebruikt om in de late uren af te spreken. Maar waarom er geschoten werd is voor hen een mysterie.  
» RTV N-H
woensdag 22 mei 2024, 16:15 uur
Amsterdammer (21) zwaargewond na schietincident Kudelstaart
Blik op NieuwsDinsdagavond is in Kudelstaart een man zwaargewond geraakt nadat de auto waar hij in zat meerdere keren werd beschoten. Dit meldt de politie woensdag.
» Blik op Nieuws
dinsdag 21 mei 2024, 23:25 uur
Man zwaargewond bij schietpartij in Kudelstaart (UPDATE)
CrimesiteBij een schietpartij op de Bilderdammerweg in Kudelstaart (gemeente Aalsmeer) is dinsdagavond rond 21.50 een jonge man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is een 21-jarige man uit Amsterdam. Van de verdachte(n) ontbreekt ieder spoor.
» Crimesite
dinsdag 21 mei 2024, 22:50 uur
Amsterdammer (21) zwaargewond bij schietpartij op parkeerplaats Kudelstaart
RTV N-HBij een schietpartij in Kudelstaart is vanavond een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 
» RTV N-H
dinsdag 21 mei 2024, 22:41 uur
’Jonge man’ zwaargewond op parkeerplaats in Kudelstaart na schietpartij
de TelegraafOp een parkeerplaats bij een skatebaan op de Bilderdammerweg in Kudelstaart is dinsdagavond geschoten, meldt een woordvoerder van de politie Amsterdam. Een ’jonge man’ is daarbij zwaargewond geraakt. De verdachte wordt nog gezocht.
» de Telegraaf
dinsdag 21 mei 2024, 21:50 uur
Gewonde bij schietpartij op parkeerplaats
HardnieuwsKUDELSTAART - Dinsdagavond 21 mei omstreeks 21.50 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden op een parkeerplaats aan de Bilderdammerweg in Kudelstaart.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Kudelstaart

31 juli 12:13Twee mannen aangehouden voor schietpartij parkeerplaats: 'Uit de hand gelopen drugsdeal'
24 juni 18:02Shock na wakeboard-drama: ‘Vreselijk om te zien’
22 mei 17:52Kudelstaarters niet verbaasd over schietpartij bij skatepark, 'veel ongure types hier'
RSS.