menu
zoek

Nieuws Koedijk

Identiteit overleden persoon in Koedijk bekend

vrijdag 14 april 2023, 11:30 uur

De overleden persoon die op woensdag 12 april werd aangetroffen in het water aan het Klippad in Koedijk is een 29-jarige man uit Alkmaar. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het overlijden.

Waar: Klippad in Koedijk

De politie is nog volop bezig met het onderzoek om te kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd. Gevonden jas In eerdere berichtgeving meldden wij dat er aan de Isarstraat tijdens het onderzoek door de politie een jas was gevonden. Inmiddels weten wij dat deze jas van het slachtoffer was. Wij danken iedereen die heeft meegedacht om duidelijkheid te krijgen over de jas. Getuigenoproep Wij roepen mensen nogmaals op om informatie met de politie te delen. Hebt u iets gehoord of gezien in de omgeving van het Klippad wat te maken kan hebben met de overleden persoon? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Wilt u liever anoniem melding maken? Dit kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Lees hier onze eerder berichtgeving over de overleden persoon in Koedijk. 2023074595


» Politie.nl

Kaart nieuws Koedijk. Locatie nieuws: 52.67542 / 4.75820 Klippad
Klippad in Koedijk


donderdag 13 april 2023, 12:00 uur
Onderzoek naar overleden persoon in Koedijk
Politie.nlEen nog onbekend persoon is woensdag 12 april rond 14.45 uur aangetroffen in het water aan het Klippad in Koedijk. De politie doet momenteel onderzoek naar de identiteit van deze persoon en de toedracht van het overlijden. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.
Meerdere getuigen troffen de persoon aan in het water en hebben direct melding gemaakt bij de politie. Na het vaststellen van overlijden is er een plaats delict opgemaakt en is een onderzoek gestart naar de identiteit van de persoon en de toedracht van het overlijden. Zo is er onder andere forensisch onderzoek en buurtonderzoek verricht. Getuigenoproep Mensen die iets gehoord of gezien hebben in de omgeving van het Klippad in Koedijk wat te maken kan hebben met de overleden persoon, worden opgeroepen hun informatie met de politie te delen. Dat kan telefonisch via het telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Wilt u liever anoniem melding maken? Dit kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Gevonden jas Aan de Isarstraat, werd tijdens het onderzoek door de politie een jas gevonden. De politie wil graag weten van wie de jas is en vraagt mensen die de jas herkennen contact op te nemen.

Slachtofferhulp Het aantreffen/zien van een overleden persoon kan zeer ingrijpend zijn. Daarom kunt u als ooggetuige bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht achter met verzoek tot contact. U kunt ook contact opnemen met de politie via nummer 0900-8844. Hier kunt u ook uw gegevens achterlaten, waarna Slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen. 2023074595

» Politie.nl
vrijdag 14 april 2023, 11:48 uur
Overleden persoon in sloot Koedijk blijkt 29-jarige Alkmaarder
RTV N-HDe overleden persoon die woensdagmiddag werd gevonden in een sloot aan het Klippad in Koedijk is een 29-jarige man uit Alkmaar, bevestigt de politie. Het onderzoek naar de toedracht van zijn dood loopt nog.
» RTV N-H
donderdag 13 april 2023, 14:30 uur
Mogelijk misdrijf in Koedijk: identiteit van in sloot gevonden dode nog onbekend
RTV N-HDe politie onderzoekt een mogelijk misdrijf in Koedijk. Gisteren werd daar in een sloot langs het Klippad een levenloos lichaam gevonden. Het is nog niet duidelijk wie de persoon is. Met foto's van een gevonden jas in de bosjes hoopt de Alkmaarse recherche op tips. 
» RTV N-H
woensdag 12 april 2023, 15:15 uur
Overleden persoon gevonden in sloot Koedijk: "Halve park is afgezet"
RTV N-HIn een sloot langs het Klippad in Koedijk is een overleden persoon gevonden. Over de identiteit is nog niets bekendgemaakt. Er wordt nu onderzoek gedaan en duikers van het arrestatieteam zijn opgeroepen om het lichaam uit het water te halen. 
» RTV N-H
woensdag 12 april 2023, 14:45 uur
Overleden persoon in het water aangetroffen
HardnieuwsKOEDIJK - Woensdagmiddag 12 april tegen 14.45 uur werd een overleden persoon aangetroffen in het water aan de Klippad in Koedijk.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Koedijk

14 april 11:48Overleden persoon in sloot Koedijk blijkt 29-jarige Alkmaarder
RSS.