menu
zoek

Nieuws Kloosterzande

Alcoholcontrole levert gesignaleerde verdachte op

dinsdag 8 maart 2022, 11:45 uur

Politieagenten controleerden in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 maart 2022, omstreeks 02.00 uur, een personenauto op het Marijkeplein in Kloosterzande. De bestuurder moest een blaastest ondergaan. Hij bleek niet gedronken te hebben.

Waar: Marijkeplein in Kloosterzande

Ook de overige inzittenden van de auto werden gecontroleerd. Een man die achterin de auto zat bleek een 19-jarige Vlissinger te zijn. Deze jongeman stond gesignaleerd in politiesystemen omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de diefstal van een scooter waarbij slachtoffers bedreigd werden met een vuurwapen.

Deze diefstal vond begin van dit jaar plaats in de Nieuwstraat in Vlissingen. De officier van justitie gaf destijds toestemming om de 19-jarige Vlissinger buiten heterdaad aan te houden, omdat zijn betrokkenheid bij deze diefstal met geweld door de politie moet worden onderzocht. Voor de zaak werd op 21 januari jl. een Middelburgse verdachte van 17 jaar aangehouden. Deze zit nog altijd vast. De Vlissinger is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is hij ingesloten. De man wordt dinsdag gehoord door rechercheurs die met de zaak bezig zijn.


» Politie.nl

Kaart nieuws Kloosterzande. Locatie nieuws: 51.36815 / 4.01668 Marijkeplein
Marijkeplein in Kloosterzande


dinsdag 8 maart 2022, 12:53 uur
Politie treft gewapende scooterdief bij alcoholcontrole
PZCKLOOSTERZANDE - Bij een alcoholcontrole in Kloosterzande stuitte de politie op een 19-jarige jongen uit Vlissingen die verdacht wordt van een gewapende scooterdiefstal.
» PZC



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: PZC

Meer nieuws uit Kloosterzande

8 maart 12:53Politie treft gewapende scooterdief bij alcoholcontrole
27 mei 11:42Vijf Eritreeërs springen uit vrachtwagen, drie van hen door politiehond opgespoord
23 mei 10:30Peuter (3) gewond met traumahelikopter naar ziekenhuis na verkeersongeval
RSS.