menu
zoek

Nieuws Hoog-Keppel

Overleden vrouw aangetroffen in woning

maandag 24 juni 2024, 15:20 uur

Zondagnacht is er een overleden persoon aangetroffen in een woning aan Dubbeltjesweg. Het gaat om de bewoonster van het pand. De vrouw is door geweld om het leven gekomen.

Waar: Dubbeltjesweg in Hoog-Keppel

Bij het uitgeven van de melding zijn meerdere politieauto’s naar het incident gestuurd. Een van de voertuigen is betrokken geraakt bij een aanrijding. Alle inzittenden zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. FO Verkeer doet onderzoek naar de toedracht. Dit verkeerstechnisch onderzoek wordt door de eenheid Noord-Nederland uitgevoerd. 2024288555 SP


» Politie.nl

Kaart nieuws Hoog-Keppel. Locatie nieuws: 52.01228 / 6.18912 Dubbeltjesweg
Dubbeltjesweg in Hoog-Keppel


maandag 24 juni 2024, 17:24 uur
Overleden vrouw aangetroffen in woning, man (24) aangehouden
Blik op NieuwsIn de nacht van zondag op maandag is in het Gelderse Hoog Keppel een overleden vrouw aangetroffen in een woning aan Dubbeltjesweg. Dit meldt de politie maandagmiddag.
» Blik op Nieuws
maandag 24 juni 2024, 16:19 uur
Dode vrouw Hoog-Keppel door geweld om het leven gekomen, man vast
de TelegraafDe vrouw die zondag dood werd gevonden in een woning in het Gelderse dorp Hoog-Keppel, is door geweld om het leven gekomen. Dat meldt de politie maandag. De vrouw werd zondagochtend gevonden in haar woning aan de Dubbeltjesweg.
» de Telegraaf
maandag 24 juni 2024, 15:54 uur
Man uit Ulft verdacht van doden jonge vrouw uit Hoog-Keppel
de GelderlanderDe politie heeft een 24-jarige man uit Ulft aangehouden voor betrokkenheid bij het overlijden van een vrouw in Hoog-Keppel. De bewoonster werd zondag heel vroeg in de ochtend dood aangetroffen in haar huis aan de Dubbeltjesweg in het dorp.
» de Gelderlander
zondag 23 juni 2024, 18:21 uur
Vrouw in eigen woning omgebracht: ‘Wat zich in dat huis heeft afgespeeld is enorm triest’
BN DeStemDe bewoonster van een woning aan de Dubbeltjesweg in Hoog-Keppel is zondag vroeg in de ochtend dood aangetroffen. Dat bevestigt de politie desgevraagd. In het huis werd vanochtend al direct een verdachte aangehouden. Burgemeester Marja van der Tas van de gemeente Bronckhorst reageert geschokt.
» BN DeStem
zondag 23 juni 2024, 10:09 uur
Dode in woning in Hoog-Keppel, verdachte aangehouden
de TelegraafIn een woning aan de Dubbeltjesweg in het Gelderse Hoog-Keppel is zondagochtend een overleden persoon aangetroffen. De politie heeft in de woning ook een verdachte aangehouden.
» de Telegraaf
zondag 23 juni 2024, 09:55 uur
Vrouw in eigen woning omgebracht: ‘Wat zich in dat huis heeft afgespeeld is enorm triest’
de GelderlanderIn een woning aan de Dubbeltjesweg in Hoog-Keppel is zondag vroeg een overleden persoon aangetroffen. Het gaat om de bewoonster van het huis, zo bevestigt de politie desgevraagd. In het huis werd vanochtend al direct een verdachte aangehouden.
» de Gelderlander
zondag 23 juni 2024, 09:47 uur
Overleden persoon aangetroffen in woning, verdachte aangehouden
Gelre NieuwsHOOG-KEPPEL – De politie onderzoekt momenteel een incident bij een woning aan de Dubbeltjesweg in Hoog-Keppel. Er zijn meerdere politievoertuigen en een busje van de forensische opsporing ter plaatse. Volgens een bericht op X (voorheen Twitter) heeft de politie gemeld dat er in de woning aan de Dubbeltjesweg een overleden persoon is aangetroffen.
» Gelre Nieuws
zondag 23 juni 2024, 09:40 uur
Dode in Hoog-Keppel, verdachte aangehouden
Omroep GelderlandIn een woning in Hoog-Keppel is een overleden persoon aangetroffen. In de woning is ook een verdachte aangehouden.
» Omroep Gelderland



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: Omroep Gelderland
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Hoog-Keppel

26 juni 17:01Verdachte van dood Lisanne blijft langer vast
24 juni 17:24Overleden vrouw aangetroffen in woning, man (24) aangehouden
11 april 13:17Man (22) die werd opgepakt na waarschuwingsschoten had een vuurwapen
RSS.