menu
zoek

Nieuws Holtum

Politie houdt twee mensen aan voor drugs

zaterdag 17 februari 2024, 09:56 uur

De politie heeft vrijdagmiddag een man en een vrouw aangehouden en zes jerrycans met vermoedelijk synthetische drugsafval in beslag genomen.

Tijdens een surveillance bij Grote Dries stuitte de politie bij toeval op een voertuig waarvan een 35-jarige  bestuurder uit Geleen zei dat hij iets aan het lossen was. Terwijl de bestuurder de woning binnenging om zijn id te halen bleef hij even weg en vluchtte vervolgens. Het bleek dat het om een man gaat die gesignaleerd stond nadat er in september bij de woning een drugslab en grondstoffen waren gevonden. Destijds hield de politie 3 mensen aan. De achtervolging werd ingezet en de verdachte werd in de nabijheid van de woning aangehouden. Omdat hij tijdens de achtervolging viel liep hij letsel op aan zijn voet. Na een ziekenhuisbezoek bracht de politie hem over naar het bureau waar hij in verzekering is gesteld en voorgeleid. Een 63-jarige vrouw uit Holtum bemoeide zich met de aanhouding en werd eveneens aangehouden voor onder andere belediging. Zij is korte tijd later in vrijheid gesteld. De jerrycans die in beslag zijn genomen zijn opgehaald door een speciaal bedrijf en worden vernietigd.


» Politie.nl

Kaart nieuws Holtum. Locatie nieuws: 51.05122 / 5.82335


zaterdag 17 februari 2024, 10:08 uur
Automobilist (35) uit Geleen opgepakt tijdens het lossen van drugsafval bij woning in Holtum
De LimburgerEen 35-jarige man uit Geleen is vrijdagmiddag opgepakt tijdens het lossen van zes jerrycans met vermoedelijk drugsafval bij een pand in Holtum. Ook een vrouw (63) werd voor een korte periode aangehouden, omdat zij zich bemoeide met de aanhouding.
» De Limburger



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: De Limburger

Meer nieuws uit Holtum

17 februari 10:08Automobilist (35) uit Geleen opgepakt tijdens het lossen van drugsafval bij woning in Holtum
8 mei 10:41Massale opkomst bij inschrijving Nedcar-staking
16 februari 13:49Gewonde bij schietincident in woning
16 februari 12:31Gewonde bij schietincident Holtum
20 juli 17:37Twee nieuwe aanhoudingen voor woningoverval
8 april 09:03Gewapende overval op woning in Holtum, bewoonster gewond
RSS.