menu
zoek

Nieuws Herveld

Goed nieuws voor de fans: Tupperware weer op veel plaatsen in ons land te koop

donderdag 24 juni 2021, 15:30 uur

Enthousiast probeert Tupperwareconsulent Wilma van Kalkeren uit Herveld kampeerders op camping Waalstrand in Gendt warm te maken voor de grote variatie aan (ook nieuwe) kunststof producten voor huishoudelijk gebruik. ,,Toen afgelopen maart als donderslag bij heldere hemel de stekker uit Tupperware Nederland werd getrokken, heb ik, nadat ik van de schrik was bekomen, een doorstart gemaakt. En de bestellingen blijven komen.”

» PZC
donderdag 24 juni 2021, 10:15 uur
Tupperware uit de as herrezen: ‘Ik dacht dat ze haar voorraad wilde verkopen’
de StentorEnthousiast probeert Tupperwareconsulent Wilma van Kalkeren uit Herveld kampeerders op de Camping Waalstrand in Gendt warm te maken voor de grote variatie aan (ook nieuwe) kunststof producten voor huishoudelijk gebruik. ,,Toen afgelopen maart als donderslag bij heldere hemel de stekker uit Tupperware Nederland werd getrokken, heb ik nadat ik van de schrik was bekomen, een doorstart gemaakt. En de bestellingen blijven komen.”
» de Stentor
donderdag 24 juni 2021, 07:38 uur
Tupperware uit de as herrezen in Herveld: ‘Ik dacht dat ze haar voorraad wilde verkopen’
de GelderlanderGENDT/ HERVELD - Enthousiast probeert Tupperwareconsulent Wilma van Kalkeren uit Herveld kampeerders op de Camping Waalstrand in Gendt warm te maken voor de grote variatie aan (ook nieuwe) kunststof producten voor huishoudelijk gebruik. ,,Toen afgelopen maart als donderslag bij heldere hemel de stekker uit Tupperware Nederland werd getrokken, heb ik nadat ik van de schrik was bekomen, een doorstart gemaakt. En de bestellingen blijven komen.”
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Herveld

31 juli 20:32Zonneparken in trek bij dieven, hele panelen verdwijnen langs A15: ‘Stijgende trend’
2 oktober 12:50Politie doet grote controle langs A15, focus op illegaal vuurwerk
24 juni 15:30Goed nieuws voor de fans: Tupperware weer op veel plaatsen in ons land te koop
RSS.