menu
zoek

Nieuws Heiligerlee

Meerdere personen mishandeld in horecagelegenheid Heiligerlee

zaterdag 6 juli 2024, 10:56 uur

De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling op vrijdagavond in Heiligerlee. Twee mensen raakten hierbij gewond.

Waar: Provincialeweg in Heiligerlee

De politie kreeg op vrijdagavond 5 juli melding van een mishandeling in een horecagelegenheid aan de Provincialeweg in Heiligerlee. Rond 22.00 uur zou een aantal personen het pand binnen zijn gegaan. Ze droegen onder andere honkbalknuppels en vuurwapen (of daarop gelijkend voorwerp) bij zich en mishandelden meerdere personen. Twee personen raakten gewond, één van hen is overgebracht naar het ziekenhuis. Onderzoek Agenten ter plaatse hebben gesproken met betrokkenen en getuigen. Er is een onderzoek gestart, zo is er sporenonderzoek gedaan en wordt er buurtonderzoek verricht. De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien vlak voor- of nadat de mannen het pand binnen zijn gegaan. Ze waren geheel in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen en handschoenen. Lichtkleurige Toyota Yaris Vermoedelijk zijn de verdachten met één of twee auto’s aangekomen en vertrokken, waaronder een lichtkleurige Toyota Yaris. Het is onduidelijk in welke richting ze zijn gevlucht. De politie onderzoekt of het incident verband houdt met de eerdere reeks incidenten in Winschoten en omgeving. Heeft u iets gezien vlak voor of na 22.00 uur rondom het pand aan de Provincialeweg in Heiligerlee? Is u iets opgevallen wat mogelijk te maken heeft met dit incident? Of weet u iets over de Toyota Yaris in relatie tot dit incident? Dan komen we graag met u in contact. Bel ons via 0900-8844 of deel uw informatie via het meldformulier op onze website. Liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


» Politie.nl

Kaart nieuws Heiligerlee. Locatie nieuws: 53.16370 / 7.00387 Provincialeweg
Provincialeweg in Heiligerlee


zaterdag 6 juli 2024, 11:49 uur
Twee gewonden door ’zware mishandeling’ in Groningse Heiligerlee
de TelegraafIn het Groningse Heiligerlee heeft vrijdagavond een „zware mishandeling” plaatsgevonden in een horecagelegenheid, meldt de politie. Daarbij zijn twee mensen gewond geraakt.
» de Telegraaf



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Heiligerlee

6 juli 11:49Twee gewonden door ’zware mishandeling’ in Groningse Heiligerlee
6 juli 11:10Zware mishandeling in café in Heiligerlee: mannen in bivakmuts slaan er met honkbalknuppel op los
13 november 19:31112-nieuws: Overleden persoon aangetroffen in Sappemeer • Auto belandt in vangrail op A28
RSS.