menu
zoek

Nieuws Heilig Landstichting

Medewer­kers Orientalis aangesla­gen na vuurzee in werkplaats; park met Pasen wel gewoon open

zondag 26 maart 2023, 18:50 uur

De verslagenheid is groot bij Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting nadat er zaterdagavond een werkplaats in vlammen opging. Te meer omdat het vermoeden is dat de brand is aangestoken. Het was de tweede brand in een week, eerder brandde een houtopslag af. De politie gaat onderzoek verrichten.

» de Gelderlanderzaterdag 25 maart 2023, 21:22 uur
Museumpark likt wonden na brand: 'Dramatisch en pijnlijk'
Omroep GelderlandMuseumpark Orientalis in Heilig Landstichting likt zaterdagavond de wonden na een grote brand in een loods. Onder meer een shuttlebusje voor mensen met een beperking ging verloren. "Pijnlijk en dramatisch", noemt bestuurder Walter Hamers de brand, al is hij vooral blij dat persoonlijk letsel uitbleef.
» Omroep Gelderland
zaterdag 25 maart 2023, 18:40 uur
Brand op Museumpark Orientalis is mogelijk aangestoken: ‘Schade aan de loods is enorm’
de GelderlanderIn Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting is zaterdagavond een loods annex werkplaats in vlammen opgegaan. De brandweer kon voorkomen dat de brand naar het park oversloeg, maar de loods was niet meer redden. De vrees is dat het mogelijk gaat om brandstichting.
» de Gelderlander
zaterdag 25 maart 2023, 18:33 uur
Zeer grote brand in loods Museumpark Orientalis
Omroep GelderlandIn een loods in Heilig Landstichting bij Nijmegen woedde zaterdagavond een zeer grote brand. Het vuur woedde in een loods van Museumpark Orientalis. De brandweer was met veel materieel aanwezig om de vlammen te bestrijden.
» Omroep Gelderland
zaterdag 25 maart 2023, 18:32 uur
Zeer grote brand in loods Heilig Landstichting
Omroep GelderlandIn een loods in Heilig Landstichting bij Nijmegen woedt zaterdag aan het begin van de avond een zeer grote brand. De brandweer is met veel materieel aanwezig om de vlammen te bestrijden.
» Omroep GelderlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Heilig Landstichting

26 maart 18:50Medewer­kers Orientalis aangesla­gen na vuurzee in werkplaats; park met Pasen wel gewoon open
RSS.