menu
zoek

Nieuws Hegelsom

Raymond Knops niet verrast, wel teleurgesteld over uitkomst hoger beroep

dinsdag 23 april 2024, 17:44 uur

Oud-politicus Raymond Knops zegt niet verrast maar wel heel teleurgesteld te zijn door het arrest van het gerechtshof in Amsterdam. Dat oordeelt dat de berichtgeving van ‘NRC’ en ‘De Limburger’ over de bevoordeling van Knops bij de bouw van zijn huis, rechtmatig was.

» De Limburgerdinsdag 23 april 2024, 17:12 uur
Gerechtshof: Raymond Knops werd wel degelijk bevoordeeld bij aanschaf bouwgrond
De LimburgerOud-minister en staatssecretaris Raymond Knops werd wel degelijk bevoordeeld bij de aanschaf van een bouwperceel via de Ruimte-voor-Ruimteregeling (RvR). De publicaties van ‘NRC’ en ‘De Limburger’ daarover, en het geschatte voordeel van tienduizenden euro’s, waren rechtmatig. Dat oordeelt het gerechtshof in Amsterdam.
» De Limburger
dinsdag 23 april 2024, 15:18 uur
NRC en De Limburger alsnog gelijk in zaak verhalen Knops
1LimburgHet gerechtshof Amsterdam heeft in hoger beroep geoordeeld dat de berichtgeving over voormalig minister Raymond Knops (CDA) door NRC en De Limburger op feiten gestoeld was. Daarbij draaide het om artikelen waarin werd geschreven dat Knops voor tienduizenden euro's was bevoordeeld bij de aankoop van een bouwkavel in Hegelsom.
» 1Limburg
dinsdag 23 april 2024, 10:02 uur
Knops verliest op alle punten hoger beroep tegen ‘NRC’ en ‘De Limburger’
De Limburger‘De Limburger’ en ‘NRC’ hebben het hoger beroep tegen oud-staatssecretaris Raymond Knops uit Hegelsom op alle punten gewonnen. De kranten hadden geschreven dat de politicus bevoordeeld was bij de aankoop van grond via de Ruimte-voor-Ruimteregeling.
» De LimburgerFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: De Limburger
Foto: 1Limburg

Meer nieuws uit Hegelsom

23 april 17:44Raymond Knops niet verrast, wel teleurgesteld over uitkomst hoger beroep
7 januari 12:58Raymond Knops: van staatssecretaris naar carnavalsprins
RSS.