menu
zoek

Nieuws Heemserveen

Dode bij steekincident

zondag 19 februari 2023, 11:54 uur

Bij een steekincident in het AZC in Heemserveen (gemeente Hardenberg) op zaterdag 18 februari is een 24-jarige man om het leven gekomen. Er is direct een 23-jarige verdachte aangehouden. Beide personen verbleven in het AZC.

Waar: Jachthuisweg in Heemserveen

Omstreeks middernacht kreeg de politie een melding van het steekincident in een pand aan de Jachthuisweg in Heemserveen. Ter plaatse is eerste hulp geboden aan het slachtoffer. Helaas is het slachtoffer aan zijn verwondingen overleden. Op basis van informatie kon de politie direct de verdachte aanhouden in het pand. Hij wordt verdachte van moord, danwel doodslag.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart naar wat er zich precies heeft afgespeeld en wat de aanleiding is van het steekincident. Op dit moment is het onderzoek nog in volle gang en doen we geen nadere mededelingen.

2023077276 ^ep


» Politie.nl

Kaart nieuws Heemserveen. Locatie nieuws: 52.59269 / 6.57356 Jachthuisweg
Jachthuisweg in Heemserveen


zondag 19 februari 2023, 15:05 uur
Azc-bewoners zagen fataal geweld aankomen: ’Kinderen zijn doodsbang’
de TelegraafBewoners van het asielzoekerscentrum in het Overijsselse Heemserveen zijn geschrokken, maar niet verbaasd dat er zaterdagavond een 24-jarige man is doodgestoken. Een medebewoner is verdachte in de zaak. „Hij liep vaker met een mes rond.”
» de Telegraaf
zondag 19 februari 2023, 14:17 uur
Dode (24) bij steekincident in azc Overijssel
Blik op NieuwsIn het Asielzoekerscentrum (Azc) aan de Jachthuisweg in het Overijsselse Heemserveen is zaterdagavond een 24-jarige man om het leven gekomen bij een steekincident. Dit meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 19 februari 2023, 12:33 uur
Verdachte dodelijke steekpartij Heemserveen is 23-jarige man, verbleef ook in azc
RTV OostDe verdachte die is aangehouden voor het doodsteken van een man in het asielzoekerscentrum in Heemserveen in de gemeente Hardenberg is een 23-jarige man die ook in het azc verbleef. Dat heeft de politie gemeld. Bij het steekincident kwam gisteravond een 24-jarige man om het leven.
» RTV Oost
zondag 19 februari 2023, 11:43 uur
Dode bij steekincident in azc Overijssel
Blik op NieuwsIn het Asielzoekerscentrum (Azc) aan de Jachthuisweg in het Overijsselse Heemserveen is zaterdagavond een persoon om het leven gekomen bij een steekincident. Dit meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 19 februari 2023, 08:48 uur
Dode bij steekpartij in asielzoekerscentrum in Heemserveen
RTV OostIn het asielzoekerscentrum in Heemserveen is iemand omgekomen bij een steekincident. Wat de aanleiding was, is momenteel niet bekend. De politie heeft een verdachte aangehouden.
» RTV Oost
zondag 19 februari 2023, 07:37 uur
Dode door steekpartij in azc in Heemserveen, verdachte aangehouden
RTV DrentheHet is nog niet bekend wat de aanleiding was voor de steekpartij.
» RTV Drenthe
zondag 19 februari 2023, 01:29 uur
Dode bij steekpartij in Overijsselse Heemserveen
de TelegraafDoor een steekpartij in Heemserveen is zaterdagavond rond 23.30 uur iemand overleden. Na het incident aan de Jachthuisweg in de Overijsselse buurtschap is een verdachte aangehouden, laat een politiewoordvoerster weten.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Drenthe
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Heemserveen

25 april 14:56COA spreekt van ‘opzichzelfstaand incident’ na derde steekpartij in azc
19 februari 15:05Azc-bewoners zagen fataal geweld aankomen: ’Kinderen zijn doodsbang’
RSS.