menu
zoek

Nieuws Harmelen

Politie zoekt informatie over vermissing en aanranding vrouw

maandag 19 juni 2023, 16:43 uur

Een 22-jarige vrouw uit Kamerik fietste in de nacht van 17 op 18 juni naar huis vanaf een feest in Harmelen. Omdat zij niet thuiskwam, startte de politie een zoektocht naar de vrouw. Zij werd uren later aangetroffen in een weiland in Harmelen en verklaarde dat zij op weg naar huis achtervolgd en vervolgens aangerand was door meerdere personen.

Waar: Kortjaksepad in Harmelen

Vermissing Rond 01.00 uur vertrok de 22-jarige vrouw per fiets vanuit het feest in Harmelen naar huis toe. Op de route werd zij, zoals zij verklaarde, achternagezeten door drie mannen die haar van haar fiets aftrokken. Vervolgens werd ze door de mannen onzedelijk betast. De mannen gingen vervolgens ervandoor. In paniek en shock van het voorval is het slachtoffer vervolgens een weiland in gerend. Vele uren later, op zondagmiddag 18 juni, is de vrouw aangetroffen in het weiland aan het Kortjaksepad in Harmelen, nadat melding werd gemaakt van haar vermissing en de politie uitvoerig onderzoek deed naar de mogelijke verblijfplaats van de vrouw. De aanranding heeft vermoedelijk plaatsgevonden tussen 01.00 uur en 04.30 uur. Rode Batavusfiets De rode Batavusfiets van het slachtoffer is nog zoek. Onder de snelbinders zat een oranje Coop-tas. De politie vraagt om uit te kijken naar de fiets, deze niet aan te raken en direct de politie te bellen. In de afbeeldingen onderaan dit bericht ziet u een soortgelijke fiets. Camerabeelden en getuigen Het slachtoffer heeft vermoedelijk in het groen omcirkelde gebied gefietst (zie afbeelding hieronder). De politie komt graag in contact met mensen die tussen 01.00 uur en 04.30 uur iets in de buurt hebben gezien of gehoord, of die camerabeelden bezitten uit deze buurt. Met name getuigen en beelden uit de gebieden in de rode cirkels (zie afbeelding hieronder) zijn mogelijk interessant voor de politie.


» Politie.nl


Kaart nieuws Harmelen. Locatie nieuws: 52.09476 / 4.96392 Kortjaksepad
Kortjaksepad in Harmelen


maandag 19 juni 2023, 17:28 uur
‘Vermiste vrouw (22) die werd gevonden in weiland bij Harmelen aangerand’
RTV UtrechtDe 22-jarige vrouw uit Kamerik die ruim een halve dag vermist was, heeft tegenover de politie verklaard te zijn aangerand. De vrouw werd zondagmiddag in een weiland bij Harmelen gevonden nadat ze de nacht daarvoor een feest had bezocht.
» RTV Utrecht
zondag 18 juni 2023, 16:56 uur
Vrouw (22) vermist na feest in Harmelen, politie maakt zich grote zorgen
RTV UtrechtDe politie zoekt in Kamerik en Harmelen naar een 22-jarige vermiste vrouw uit Kamerik. Zij vertrok gisteravond vanuit een feest in Harmelen naar huis, maar is daar nooit aangekomen. De politie laat weten zich grote zorgen te maken.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Utrecht
Foto: RTV Utrecht

Meer nieuws uit Harmelen

19 oktober 07:08Busje schiet van de weg tijdens hevige regenbui op A12, brandweer bevrijdt bestuurder
19 juni 17:28‘Vermiste vrouw (22) die werd gevonden in weiland bij Harmelen aangerand’
8 juni 18:22Baby Amalia geboren op A12: 'Het was al een mooie dag en die nu is nog iets mooier geworden'
18 december 10:47Vermiste man dood gevonden onder het ijs bij Harmelen
14 juli 11:49Pleziervaart op de Leidsche Rijn vanaf maandag verboden door tekort aan zoet water
8 januari 20:00André redde 10-jarig meisje bij grootste treinramp van het land (maar zag haar nooit meer)
8 januari 14:55Grootste treinramp in Nederlandse geschiedenis vandaag 60 jaar geleden
RSS.