menu
zoek

Nieuws Grootebroek

Nader onderzoek plaats delict overleden man Grootebroek

maandag 2 oktober 2023, 09:30 uur

In het onderzoek naar het overlijden van een 41-jarige man eind augustus vinden maandag 2 oktober vervolgonderzoeken plaats in Grootebroek. Het gaat om een pand aan de Zesstedenweg en de achterliggende sloot. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt de zaak.

Waar: Zesstedenweg in Grootebroek

Op donderdag 31 augustus 2023 werd de politie omstreeks 11.00 uur geïnformeerd over een zwaargewonde man in een pand aan de Zesstedenweg in Grootebroek. De man, een 41-jarige man uit Enkhuizen, is zaterdag 2 september in het ziekenhuis te komen overlijden. Aanhouding Op zaterdag 2 september werd een 40-jarige man uit Bovenkarspel aangehouden. Hij zit sinds 5 september niet meer vast. Op basis van de huidige onderzoeksresultaten is besloten de man niet langer vast te houden. Hij blijft wel verdachte in de zaak. Onderzoek Een Team Grootschalige Opsporing doet sinds 31 augustus intensief onderzoek naar het overlijden van de man. In het belang van het onderzoek kunnen op dit moment geen nadere inhoudelijke mededelingen worden gedaan. Lees hier en hier de eerdere berichtgevingen.  Getuigen en camerabeelden Het onderzoeksteam van de politie spreekt nog altijd graag meer getuigen of mensen met informatie. Ook ontvangt de politie graag camerabeelden uit de omgeving van de Zesstedenweg in Grootebroek waar mogelijk op donderdag 31 augustus tussen 09.00 uur en 11.30 uur passerende personen en/of voertuigen op te zien zijn. Hebt u belangrijke informatie of camerabeelden? En heeft u nog niet met de politie gesproken? Meld u direct. Bel de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800-7000. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2023187503


» Politie.nl

Kaart nieuws Grootebroek. Locatie nieuws: 52.69746 / 5.23213 Zesstedenweg
Zesstedenweg in Grootebroek


maandag 2 oktober 2023, 16:07 uur
Politie, geluidsmetingen en duikers in Grootebroek: "Heeft dat nog nut dan?"
RTV N-HEen déjà vu voor enkele bewoners aan de Zesstedenweg in Grootebroek. Want opnieuw stonden er meerdere politieauto's in de straat. Net als vorige maand, toen de politie enkele dagen grootschalig onderzoek deed naar de dood van een 41-jarige man uit Enkhuizen. "Onderzoek? Alweer? Heeft dat nog nut dan?"
» RTV N-H
maandag 2 oktober 2023, 11:55 uur
Nader onderzoek plaats delict overleden man
HardnieuwsGROOTEBROEK - Maandag 2 oktober heeft de politie naderonderzoek gedaan in een pand en sloot aan de Zesstedenweg in Grootebroek.
» Hardnieuws
maandag 2 oktober 2023, 10:21 uur
Politie doet verder onderzoek naar overlijden 41-jarige man in Grootebroek
RTV N-HExact een maand na het overlijden van een 41-jarige man in Grootebroek, duikt de politie vandaag dieper in de zaak. Het slachtoffer werd eind augustus zwaargewond gevonden boven een kapperszaak en overleed later. Momenteel onderzoekt het Team Grootschalige Opsporing (TGO) het pand en de achterliggende sloot.
» RTV N-H
maandag 2 oktober 2023, 09:48 uur
Nader onderzoek plaats delict overleden man Grootebroek
Blik op NieuwsIn het onderzoek naar het overlijden van een 41-jarige man eind augustus vinden maandag 2 oktober vervolgonderzoeken plaats in Grootebroek. Het gaat om een pand aan de Zesstedenweg en de achterliggende sloot. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt de zaak.
» Blik op NieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Grootebroek

2 oktober 16:07Politie, geluidsmetingen en duikers in Grootebroek: "Heeft dat nog nut dan?"
5 september 21:08Verdachte in zaak Grootebroek weer op vrije voeten, blijft wel verdacht
3 september 10:55Zwaargewonde man in Grootebroek overleden, verdachte aangehouden
1 september 13:41Man zwaargewond in pand aangetroffen in Grootebroek
1 september 13:38Zwaargewonde man aangetroffen in pand in Grootebroek
7 juni 12:06Sherwin ziet zijn BMW in vlammen opgaan en vermoedt opzet: "Hard voor gewerkt"
22 maart 12:25Aanhouding na gewelddadige woningoverval
17 maart 17:15Ruzie bij wasstraat wie het eerst Saharazand van auto mag spoelen: politie sust knokpartij
RSS.