menu
zoek

Nieuws Groenekan

Aanhoudingen na melding schietincident

zaterdag 18 juni 2022, 07:50 uur

Het operationeel centrum (OC) van de politie kreeg vrijdag 17 juni rond 20.00 uur een melding van een schietincident op de Koningin Wilhelminaweg in Groenekan. Hierbij zou er meerdere keren geschoten zijn door een van de inzittenden van een personenauto. Na een uitvoerig zoektocht wist de politie twee verdachten aan te houden.

Waar: Koningin Wilhelminastraat in Groenekan

Na het schietincident, dat uiteindelijk plaatsvond op de parkeerplaats bij de ingang Gagelbos (Koningin Wilhelminaweg en Gageldijk), waren twee betrokken voertuigen weggereden richting Overvecht. Van beide voertuigen kreeg de politie het kenteken door. Deze werden doorgegeven aan de politie-eenheden op straat. Een van de betrokken personenauto’s kon na een intensieve zoektocht waarbij meerdere politie-eenheden betrokken waren, worden staande gehouden op de A27 nabij Raamsdonksveer. Beide inzittenden (22 en 25 jaar) werden daarbij aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Hun personenauto werd daarbij in beslag genomen voor nader onderzoek. Het andere voertuig werd niet meer aangetroffen. De politie onderzoekt  de betrokkenheid van de twee verdachten bij het incident. Niet bekend is of er iemand gewond is geraakt.  


» Politie.nl


Kaart nieuws Groenekan. Locatie nieuws: 52.12980 / 5.15787 Koningin Wilhelminastraat
Koningin Wilhelminastraat in Groenekan


zaterdag 18 juni 2022, 10:24 uur
Aanhoudingen na melding schietincident
Blik op NieuwsHet operationeel centrum (OC) van de politie kreeg vrijdag 17 juni rond 20.00 uur een melding van een schietincident op de Koningin Wilhelminastraat in Groenekan. Hierbij zou er meerdere keren geschoten zijn door een van de inzittenden van een personenauto. Na een uitvoerig zoektocht wist de politie twee verdachten aan te houden.
» Blik op Nieuws
vrijdag 17 juni 2022, 20:34 uur
Aanhoudingen na melding van schietincident in Groenekan
RTV UtrechtOp de A27 bij Oosterhout zijn twee personen aangehouden na een melding dat er in Groenekan vanuit een auto zou zijn geschoten. De politie hield de verdachten vrijdagavond aan na een zogeheten uitpraatprocedure. Die wordt ingezet als de verdachten als vuurwapengevaarlijk worden beschouwd.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Utrecht

Meer nieuws uit Groenekan

2 december 19:11Grote brand in loods Groenekan
24 mei 14:05Forse gaslek nabij spoorlijn
18 juni 10:24Aanhoudingen na melding schietincident
8 juni 09:14Automobilist raakt van de weg en botst tegen vangrail
7 juni 06:00HC Tilburg dondert in ravijn na echec in Groenekan: ‘We zijn nooit op niveau gekomen’
RSS.