menu
zoek

Nieuws Giessenburg

Drugslab aangetroffen, zeven aanhoudingen

maandag 2 oktober 2023, 07:30 uur

Op zaterdag 30 september viel de politie een druglab binnen in Giessenburg. Hier werd een lab aangetroffen en zeven personen die werden aangetroffen in het pand werden direct aangehouden. In het bedrijfspand bevond zich een productielocatie voor het vervaardigen van synthetische drugs.

Waar: Parallelweg in Giessenburg

Na politieonderzoek van de Landelijke Recherche viel de Dienst Speciale Interventies zaterdagochtend omstreeks 0700 uur het bedrijfspand binnen aan de Parallelweg in Giessenburg. In dit pand trof de politie een drugslab aan voor het vervaardigen van synthetische drugs. Zeven personen werden aangetroffen in het pand die werden direct aangehouden. Het gaat het om mannen waarvan vier de Mexicaanse nationaliteit hebben, een man met een Poolse nationaliteit en twee Nederlandse mannen. In het pand trof de politie honderden liters chemicaliĆ«n aan voor het fabriceren van synthetische drugs. Naast de productielijn werd ook nog een slaapvertrek aangetroffen kennelijk om langer dan 1 dag te verblijven. De burgemeester heeft per direct het pand bestuurlijk gesloten. De mannen zijn aangehouden voor verhoor en hun voorgeleiding zal dinsdag onder regie van het Landelijk Parket bij de rechtbank Oost-Brabant plaatsvinden.


» Politie.nl

Kaart nieuws Giessenburg. Locatie nieuws: 51.83728 / 4.89931 Parallelweg
Parallelweg in Giessenburg


maandag 2 oktober 2023, 11:52 uur
Nederlanders en Mexicanen opgepakt na vondst drugslab in Giessenburg
CrimesiteDe politie heeft zaterdag in een bedrijfspand in Giessenburg (Zuid-Holland) een drugslab aangetroffen. In het pand zijn zeven mannen aangehouden: twee Nederlanders, vier Mexicanen en een Pool. Inval Een arrestatieteam viel zaterdagochtend rond 07.00 het bedrijfspand binnen aan de Parallelweg in Giessenburg.
» CrimesiteMeer nieuws uit Giessenburg

2 oktober 11:52Nederlanders en Mexicanen opgepakt na vondst drugslab in Giessenburg
RSS.