menu
zoek

Nieuws Etten-Leur

Agressieve man opgepakt

zaterdag 23 september 2023, 14:50 uur

Een zeer agressieve man is zaterdagmorgen opgepakt voor een waslijst met strafbare feiten. Mishandeling, vernieling, bedreiging, discriminatie en belediging zijn de strafbare feiten die hij in enkele minuten pleegt.

Het begon op zaterdag 23 september 2023 om 7.50 uur. Een bezorger van levensmiddelen is klaar bij een klant aan de Havik. Op het moment dat ze bij de woning wegloopt zien zij en de klant een man lopen. Vernielingen Ze zien dat de man de bestelbus in gaat. De bezorgster sommeert hem uit haar bus te komen en trekt hem eruit. Op dat moment mishandelt hij haar door onder andere aan haar haren te trekken en haar een kniestoot te geven. De klant schiet te hulp maar de verdachte draait helemaal door. Hij pleegt meerdere vernielingen ten opzichte van de bestelbus en discrimineert de bezorger die een donkere huidskleur heeft. Binnendringen Ze vluchten de woning binnen en de bewoners proberen de rolluiken dicht te doen. De verdachte wil de woning binnen dringen en vernielt onder andere het luik en de deur. De politie is ondertussen gebeld en meerdere surveillance-eenheden zijn naar de Havik gestuurd. De verdachte gooit ondertussen meerdere levensmiddelen uit de bestelbus op straat kapot. Aanhouding De eerste agenten die de straat in rijden treffen meteen de verdachte. Hij wordt aangehouden maar verzet zich hevig waardoor geweld gebruikt moet worden. Bij zijn aanhouding beledigt hij de agenten. De 40-jarige man uit Etten-Leur wordt naar het bureau gebracht waar hij verhoord zal worden. De bezorger en de klant doen beide aangifte en ook de politieagenten.


» Politie.nl


Kaart nieuws Etten-Leur. Locatie nieuws: 51.57245 / 4.65337


zaterdag 23 september 2023, 15:30 uur
Man trekt bezorgster aan de haren, geeft haar kniestoot en vernielt bus
Brabants DagbladETTEN-LEUR - Een zeer agressieve man is zaterdagmorgen opgepakt voor een waslijst aan strafbare feiten. Dat meldt de politie. Hij maakte zich schuldig aan mishandeling, vernieling, bedreiging, discriminatie en belediging.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Etten-Leur

21 oktober 12:44Boer Ivar moet van veertigduizend pompoenen af: ‘Kan door rugproblemen zelf niet bukken’
23 september 15:30Man trekt bezorgster aan de haren, geeft haar kniestoot en vernielt bus
23 mei 16:00Weer gaan zonnepanelen in de hens, nu bij plantenkweker Ed: ‘Het bleef maar knallen’
29 april 16:26Buurt in shock na overlijden 9-jarig meisje: ‘Het is te erg voor woorden’
22 maart 08:40Fietsster (39) overlijdt bij aanrijding met vrachtwagen
RSS.