menu
zoek

Nieuws Epen

Kleine Geul opnieuw overstroomd: ‘Spullen op tafel gezet’

maandag 7 februari 2022, 08:57 uur

De brandweer heeft zondagavond alarm geslagen om de hoge waterstand van de Kleine Geul in Epen, Limburg. Vakantiegangers hebben uit voorzorg een aantal spullen veiliggesteld en op tafel gezet.

» de Telegraaf
maandag 7 februari 2022, 07:06 uur
Brandweer slaat alarm wegens hoge waterstand in Zuid-Limburg
NU.nlDe brandweer heeft zondagavond groot alarm geslagen vanwege de hoge waterstand van de Kleine Geul in het Zuid-Limburgse Epen. De rivier dreigt volgens een woordvoerder van de brandweer buiten haar oevers te treden. Het waterschap Limburg meldt dat zware regenval op meerdere plaatsen tot verhoogde waterstanden leidt.
» NU.nl
maandag 7 februari 2022, 00:10 uur
Wateroverlast Zuid-Limburg, maar gevaar overstroming Geul afgenomen
NOSZware regen heeft in Zuid-Limburg tot wateroverlast geleid. Bij het dorp Epen dreigde de rivier de Geul te overstromen, maar in de loop van de nacht nam het gevaar af.
» NOS
zondag 6 februari 2022, 23:30 uur
Brandweer slaat alarm om hoge waterstand in Zuid-Limburg
NU.nlDe brandweer heeft zondagavond groot alarm geslagen om de hoge waterstand van de Kleine Geul in Epen, Zuid-Limburg. De rivier dreigt volgens een woordvoerder van de brandweer buiten haar oevers te treden. Het waterschap Limburg meldt dat zware regenval op meerdere plaatsen verhoogde waterstanden oplevert.
» NU.nl
zondag 6 februari 2022, 23:25 uur
Brandweer slaat groot alarm om hoogwater Zuid-Limburg
de StentorDe brandweer heeft zondagavond groot alarm geslagen om de hoge waterstand van de Kleine Geul in Epen, Zuid-Limburg. De rivier dreigt volgens een woordvoerster van de brandweer buiten haar oevers te treden. Het waterschap Limburg meldt dat zware regenval op meerdere plaatsen verhoogde waterstanden oplevert.
» de Stentor
zondag 6 februari 2022, 23:25 uur
Brandweer slaat groot alarm om hoogwater Zuid-Limburg
Brabants DagbladDe brandweer heeft zondagavond groot alarm geslagen om de hoge waterstand van de Kleine Geul in Epen, Zuid-Limburg. De rivier dreigt volgens een woordvoerder van de brandweer buiten haar oevers te treden. Het waterschap Limburg meldt dat zware regenval op meerdere plaatsen verhoogde waterstanden oplevert.
» Brabants Dagblad
zondag 6 februari 2022, 23:25 uur
Brandweer slaat alarm om hoogwater Zuid-Limburg
de TelegraafDe brandweer heeft zondagavond groot alarm geslagen om de hoge waterstand van de Kleine Geul in Epen, Zuid-Limburg. De rivier dreigt volgens een woordvoerster van de brandweer buiten haar oevers te treden. Het waterschap Limburg meldt dat zware regenval op meerdere plaatsen verhoogde waterstanden oplevert.
» de Telegraaf
zondag 6 februari 2022, 23:04 uur
Geul dreigt te overstromen na overvloedige regenval
1LimburgIn Epen is zondagavond groot alarm geslagen vanwege een dreigende overstroming van de Geul.
» 1LimburgFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Epen

7 februari 08:57Kleine Geul opnieuw overstroomd: ‘Spullen op tafel gezet’
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?