menu
zoek

Nieuws Eenrum

Man overleden na ongeval met motorvoertuig op evenemententerrein in Eenrum

zondag 20 augustus 2023, 18:43 uur

Een 37-jarige man met de Duitse nationaliteit is zondagmiddag overleden na een ongeval met een motorvoertuig, tijdens een motorsportevenement aan de Aagstweg in Eenrum. Een 46-jarige man met de Duitse nationaliteit is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Waar: Aagstweg in Eenrum

De politie kreeg rond 15:20 uur een melding van een ernstig ongeval met een motor met zijspan op het evenemententerrein. Zowel de bestuurder als een passagier in de zijspan raakten daarbij ernstig gewond. Hulpverlening mocht voor het 37-jarige slachtoffer helaas niet meer baten. Hij is op de plek van het ongeval overleden als gevolg van zijn verwondingen. Het andere slachtoffer is met letsel naar het ziekenhuis gebracht. Camerabeelden Specialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Daarbij wordt ook gekeken naar beschikbare camerabeelden. Het kan zijn dat toeschouwers beelden hebben gemaakt van het ongeval. Heeft u beelden? Dan vragen we u om die via een tipformulier op Politie.nl met ons te delen. We proberen daarmee zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Slachtofferhulp Op het evenemententerrein waren veel toeschouwers. Veel van hen waren mogelijk getuige van het ernstige ongeval. Het meemaken van een zo’n ongeval kan zeer ingrijpend zijn. Mede daarom is Slachtofferhulp ingeschakeld. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht achter met verzoek tot contact. U kunt ook contact opnemen met de politie via nummer 0900-8844. Hier kunt u ook uw gegevens achterlaten, waarna Slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.


» Politie.nl


Kaart nieuws Eenrum. Locatie nieuws: 53.35935 / 6.44521 Aagstweg
Aagstweg in Eenrum


zondag 20 augustus 2023, 21:51 uur
Man overleden na ongeval met motorzijspan op evenemententerrein in Eenrum
Blik op NieuwsEen 37-jarige man met de Duitse nationaliteit is zondagmiddag overleden na een ongeval met een motorzijspan tijdens een motorsportevenement aan de Aagstweg in het Groningse Eenrum. 'Een 46-jarige man ook met de Duitse nationaliteit is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht', zo meldt de politie zondagavond.
» Blik op Nieuws
zondag 20 augustus 2023, 19:05 uur
Verslagenheid in Eenrum na dodelijk ongeval zijspanraces. Duitse motorrijder (37) verongelukt
Dagblad van het NoordenEen 37-jarige Duitse motorrijder is zondagmiddag om het leven gekomen tijdens het evenement Masters of Sidecars in Eenrum. Bezoekers en de organisatie van de motorcross Eenrum zijn verslagen.
» Dagblad van het NoordenFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Dagblad van het Noorden

Meer nieuws uit Eenrum

29 november 15:49OM: geen strafbare feiten bij fataal ongeluk grasbaanraces Eenrum
21 augustus 14:56Motorclub Eenrum na fataal ongeluk tijdens grasbaanrace: 'We zijn er kapot van'
20 augustus 21:51Man overleden na ongeval met motorzijspan op evenemententerrein in Eenrum
26 oktober 15:31Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant in Eenrum failliet
28 augustus 16:38Zware crash bij grasbaanraces Eenrum: drie coureurs naar het ziekenhuis
5 mei 11:50Bestelbusje en vrachtwagen botsen bij Eenrum
11 januari 15:42Petra uit Eenrum wint ton in Vriendenloterij
RSS.