menu
zoek

Nieuws Den Hout

Man laat auto achter en loopt weg na eenzijdig ongeval

zaterdag 25 november 2023, 10:51 uur

Een 36-jarige man uit Made is vrijdag 24 november 2023 omstreeks 18.00 uur op het Ruiterspoor aangehouden ter zake het verlaten van een plaats ongeval en het na een aanrijding weigeren van de ademanalyse. De verdachte ontkende gereden te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Waar: Ruiterspoor in Den Hout

De politie kreeg vrijdag aan het eind van de middag een melding dat nabij het pannenkoekenhuis een auto door de bosschages tegen een laag muurtje was gereden.  Een getuige gaf door dat de bestuurder uitstapte en wegliep. Een agent die vanaf de dorpskern van Den Hout het Ruiterspoor opreed, zag een man bellend lopen aan de linkerkant van de weg. Hij voldeed volledig aan het signalement dat een getuige had doorgegeven. Bovendien bleek in de auto zijn rijbewijs te liggen. Hij ontkende echter gereden te hebben. Hij rook naar alcohol en is voor de zekerheid nog nagekeken in een ambulance. Hij hoefde echter niet naar het ziekenhuis. Hij werd aangemerkt als verdachte van het verlaten van een plaats ongeval en het weigeren van de ademanalyse. Hij moest vanwege deze verdenkingen zijn rijbewijs inleveren.      


» Politie.nl

Kaart nieuws Den Hout. Locatie nieuws: 51.64545 / 4.80732 Ruiterspoor
Ruiterspoor in Den Hout


zaterdag 25 november 2023, 11:25 uur
Man rijdt tegen muurtje bij pannenkoekenhuis, loopt weg en weigert ademanalyse
BN DeStemDEN HOUT - Een 36-jarige man uit Made is vrijdag rond 18.00 uur op het Ruiterspoor in Den Hout aangehouden. Hij verliet na een aanrijding de plaats van het ongeval en weigerde een ademanalyse.
» BN DeStem



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Den Hout

22 april 11:07Ravage op A59 door botsing met drie vrachtwagens bij Den Hout
16 april 08:48Motorrijder rijdt op A59 van viaduct af en belandt op uitvoegstrook tankstation
25 november 11:25Man rijdt tegen muurtje bij pannenkoekenhuis, loopt weg en weigert ademanalyse
22 augustus 13:49Dode gevonden in woning in Den Hout, doodsoorzaak nog niet bekend: ‘Diep tragisch’
RSS.