menu
zoek

Nieuws De Tike

Politie treft hennepkwekerij aan in De Tike

woensdag 15 mei 2024, 15:48 uur

In een schuur aan de Susterwei in De Tike is een hennepkwekerij ontdekt. In deze schuur werden ongeveer 900 planten aangetroffen.

Waar: Susterwei in De Tike

Op dinsdag 14 mei kwam er omstreeks 14:30 uur een melding binnen van iemand die een chemische lucht rook in de buurt van de schuur. Vervolgens zijn agenten van Team Milieu samen met Wetterskip Fryslân ter plaatste gegaan voor onderzoek van het water. De agenten roken hier een hennepgeur en hoorden een zoemend geluid uit de schuur komen. Hierop zijn de agenten de schuur binnengetreden. Hierbij werden ongeveer 900 hennepplanten aangetroffen. Er was ook een persoon aanwezig in de ruimte. De 23-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats is aangehouden op verdenking van het vervaardigen van softdrugs.


» Politie.nl

Kaart nieuws De Tike. Locatie nieuws: 53.15518 / 6.01887 Susterwei
Susterwei in De Tike


donderdag 16 mei 2024, 09:32 uur
Grote wietkwekerij aangetroffen in Fries dorp
CrimesiteIn een schuur aan de Susterwei in De Tike (bij Drachten) is dinsdag een wietkwekerij met ongeveer 900 planten ontdekt. Een 23-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats die in het pand aanwezig was, is aangehouden als verdachte. Chemische lucht Dinsdag rond 14.30 kwam een melding binnen van iemand die een chemische lucht rook in […] Het bericht Grote wietkwekerij aangetroffen in Fries dorp verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite



Meer nieuws uit De Tike

16 mei 09:32Grote wietkwekerij aangetroffen in Fries dorp
RSS.