menu
zoek

Nieuws De Rips

Politie pakt twee verdachten op voor schietincident in De Rips

dinsdag 27 februari 2024, 11:53 uur

Een man (72 jr.) en vrouw (62 jr.) uit Ommel zijn maandagavond 26 februari aangehouden als verdachten van een schietincident in een woning in De Rips. Er raakte niemand gewond. De recherche onderzoekt de zaak.

Waar: Bijenstraat in De Rips

Onderzoek De melding van het schietincident in een woning aan de Bijenstraat kwam gisteren rond 20.15 uur binnen. De aanleiding zou een ruzie zijn over een betalingsafspraak in de relationele sfeer. De Ommelnaren kwamen voor het regelen van een betaling aan de deur van de woning. De ruzie tussen hen en de twee bewoners escaleerde vervolgens tot een incident waarbij een schot gelost zou zijn.  Er raakte gelukkig niemand gewond. Aanhoudingen De man en vrouw  uit Ommel zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Hun rol en wat er zich precies afspeelde in de woning wordt verder onderzocht. In de woning werd een vuurwapen ontdekt en inbeslaggenomen. Informatie delen Heb je informatie over  het incident, maar heb je nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of een van onderstaande actieknoppen.


» Politie.nl

Kaart nieuws De Rips. Locatie nieuws: 51.55137 / 5.81165 Bijenstraat
Bijenstraat in De Rips


dinsdag 27 februari 2024, 13:37 uur
Man en vrouw aangehouden voor schietpartij in woning De Rips
CrimesiteEen 72-jarige man en 62-jarige vrouw uit Ommel (gemeente Asten) zijn maandagavond aangehouden als verdachten van een schietincident in een woning in De Rips (Noord-Brabant). Er raakte niemand gewond. De recherche onderzoekt de zaak.
» Crimesite
maandag 26 februari 2024, 23:05 uur
Twee arrestaties na gelost schot bij een ruzie in een huis
Omroep BrabantBij een ruzie in een huis in de Bijenstraat in De Rips is maandagavond een schot gelost, dat meldt de politie. Twee mensen zijn aangehouden. In het huis waren op het moment dat werd geschoten, vier mensen aanwezig.
» Omroep Brabant



Meer nieuws uit De Rips

27 februari 13:37Man en vrouw aangehouden voor schietpartij in woning De Rips
16 september 16:36Nederlands team van Signi Zoekhonden, met Waalwijker, zoekt naar mensen onder puin Marrakech
RSS.