menu
zoek

Nieuws Clinge

Getuigen houden inbreker aan

zaterdag 9 oktober 2021, 10:38 uur

Twee getuigen meldden vrijdagavond (8 oktober) dat zij een mogelijke inbreker hadden aangehouden in de Molenstraat in Clinge. De politie was snel ter plaatse om de verdachte van de getuigen over te nemen en naar een politiecellencomplex te vervoeren.

Waar: Molenstraat in Clinge

De twee getuigen liepen vrijdagavond rond 20.30 uur hun honden uit te laten. Ter hoogte van de ’s-Gravenstraat klonk ineens glasgerinkel en ging het alarm van een woning af. Vrijwel meteen daarna zagen de twee getuigen een man wegrennen. Hij ging de Molenstraat in. Omdat de getuigen het vermoeden hadden dat de rennende man een inbreker was, hielden zij hem tegen. Ze hebben de man vastgehouden tot de politie ter plaatse was. Agenten namen de verdachte over en brachten hem naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij zaterdag gehoord. De getuigen legden een verklaring af over wat zij hadden gezien en gehoord. De aangehouden verdachte wordt vandaag ook door de politie gehoord. Hij zit nog vast. Het gaat om een man van 42 zonder vaste woon- of verblijfplaats. De eigenaar van de woning waar was ingebroken heeft aangifte gedaan. Uit de woning was een horloge weggenomen. Dat is even verderop teruggevonden.


» Politie.nl

Kaart nieuws Clinge. Locatie nieuws: 51.26951 / 4.08936 Molenstraat
Molenstraat in Clinge


zaterdag 9 oktober 2021, 13:17 uur
Tweetal pakt inbreker tijdens rondje met de hond
Omroep ZeelandTwee mensen die hun honden uitlieten in Clinge hebben een inbreker in de kraag gevat gisteravond. De twee hebben de inbreker vastgehouden totdat de politie arriveerde.
» Omroep Zeeland
zaterdag 9 oktober 2021, 10:58 uur
Inbreker aangehouden door getuigen in Clinge
PZCCLINGE - Twee getuigen hebben gisteravond een man aangehouden op verdenking van inbraak in Clinge. De politie heeft de man meegenomen en naar een politiecellencomplex gebracht.
» PZC



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland
Foto: PZC

Meer nieuws uit Clinge

9 oktober 13:17Tweetal pakt inbreker tijdens rondje met de hond
15 mei 13:44Dronken bestuurder raakt de weg kwijt in Clinge, letterlijk en figuurlijk
RSS.