menu
zoek

Nieuws Callantsoog

Vrouw aangehouden na doorrijden bij ernstig ongeval

maandag 7 februari 2022, 11:59 uur

Zondagavond rond 23:50 uur vond er een ernstig ongeval plaats op Duinroosweg. Een 16-jarige jongen uit Callantsoog werd op de fiets aangereden door een personenauto en raakte hierbij zwaargewond. De bestuurder van de auto reed na het ongeval door.

Waar: Duinroosweg in Callantsoog

Net voor middernacht kreeg de politie een melding van een aanrijding tussen een personenauto en fietser, waarna de auto was doorgereden. Hulpdiensten gingen naar de plek van het ongeval om hulp te verlenen aan het slachtoffer. De jongen werd gestabiliseerd en met ernstige verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie startte een onderzoek en kon dankzij een oplettende getuige de weggereden auto snel traceren bij een woning in Callantsoog. Hierbij werd een 60-jarige vrouw aangetroffen die onder invloed was van alcohol. Zij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de aanrijding en rijden onder invloed en is meegenomen naar het politiebureau. Ook werd haar rijbewijs ingevorderd. Op dit moment zit zij nog vast voor verhoor. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval. 2022024831


» Politie.nl


Kaart nieuws Callantsoog. Locatie nieuws: 52.84771 / 4.71037 Duinroosweg
Duinroosweg in Callantsoog


maandag 7 februari 2022, 12:48 uur
Automobiliste (60) rijdt door na aanrijden van 16-jarige fietser in Callantsoog
RTV N-HEen automobiliste heeft gisteravond aan de Duinroosweg in Callantsoog een 16-jarige fietser uit het dorp aangereden. De jongen raakte hierbij zwaargewond. De bestuurder, een 60-jarige vrouw, reed na de aanrijding door en is later aangehouden door de politie.
» RTV N-H
maandag 7 februari 2022, 09:59 uur
Zwaargewonde fietser aangetroffen in Callantsoog: doorgereden bestuurster (60) alsnog aangehouden
de TelegraafEen fietser is zondag aan het einde van de avond zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Duinroosweg in Callantsoog. Een automobilist is na het ongeluk doorgereden, maar zij kon later alsnog worden aangehouden.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Callantsoog

7 februari 12:48Automobiliste (60) rijdt door na aanrijden van 16-jarige fietser in Callantsoog
24 oktober 13:59Vermiste Syrische jongen (13) Callantsoog gevonden
30 juli 11:37Drie jongens uit sterke stroming in zee gered
13 april 15:15Woonboerderij Callantsoog is volledig verwoest: "Heel triest"
RSS.