menu
zoek

Nieuws Breedenbroek

Identiteit slachtoffer Breedenbroek vastgesteld

woensdag 18 augustus 2021, 09:22 uur

Het slachtoffer, dat op vrijdag 6 augustus werd aangetroffen in Breedenbroek, blijkt een 62-jarige man uit Turkije te zijn. Zijn familie is geïnformeerd over het overlijden van de man en het lichaam van de man is vrijgegeven.

Waar: Beggelderpad in Breedenbroek

Het onderzoek loopt nog volop en richt zich erop wat er met het slachtoffer gebeurd is. Daarbij gaat de politie nog steeds uit van een misdrijf. Naar de toedracht van het overlijden wordt onderzoek gedaan, in samenwerking met het NFI. Daarnaast wordt, nu de identiteit van het slachtoffer vaststaat, ook uitgebreid onderzoek gedaan om meer te weten te komen over het slachtoffer.

Getuigen De politie is op zoek naar informatie over het slachtoffer (zie foto) en vraagt mensen die de man hebben gezien, weten met wie hij omging of weten waar hij verbleef of geweest is in de twee weken voorafgaand aan de vondst van zijn lichaam (vrijdag 6 augustus) contact op te nemen. Er hebben zich de afgelopen week al veel mensen gemeld bij de politie met informatie of camerabeelden. Mochten er mensen zijn die nog geen contact hebben gehad met de politie, maar toch over informatie beschikken of nieuwe informatie hebben na het bekend maken van de identiteit, dan vragen wij contact op te nemen met de politie. Dat kan via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Donderdag 19 en vrijdag 20 augustus wordt in de omgeving van de vindplaats van het slachtoffer een matrixbord geplaatst om getuigen te benaderen die mogelijk iets bijzonders hebben gezien rondom het Beggelderpad in Breedenbroek tussen donderdag 5 augustus 19.00 uur en vrijdag 6 augustus 07.00 uur.   2021365599 (EP)


» Politie.nl


Kaart nieuws Breedenbroek. Locatie nieuws: 51.86925 / 6.46649 Beggelderpad
Beggelderpad in Breedenbroek


woensdag 18 augustus 2021, 10:13 uur
Dood aangetroffen man Breedenbroek is 62-jarige uit Turkije
de TelegraafDe man die vrijdag 6 augustus dood werd aangetroffen in het Gelderse Breedenbroek, is een 62-jarige man uit Turkije. Dat heeft de politie woensdag bekendgemaakt. Zijn familie is geïnformeerd over het overlijden en het lichaam van de man is vrijgegeven.
» de Telegraaf
woensdag 18 augustus 2021, 09:55 uur
Turkse man (62) is slachtoffer van dodelijk misdrijf bij Breedenbroek
de GelderlanderBREEDENBROEK - De politie heeft de identiteit weten te achterhalen van de dode man die begin deze maand werd aangetroffen bij het Beggelderpad in Breedenbroek. Het gaat om een 62-jarige man uit Turkije.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Breedenbroek

11 oktober 22:29Vader en dochter met hond aangereden door auto in Breedenbroek
25 augustus 13:51Politie ontvangt 4 tips over dode man Breedenbroek na uitzending ‘Opsporing Verzocht’
18 augustus 10:13Dood aangetroffen man Breedenbroek is 62-jarige uit Turkije
9 augustus 21:15Identiteit dode man Breedenbroek nog niet vastgesteld
7 augustus 20:52Identiteit van dode man Breedenbroek blijft een mysterie: bedrijven missen geen Poolse werknemers
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?