menu
zoek

Nieuws Breedenbroek

Identiteit dode man Breedenbroek nog niet vastgesteld

maandag 9 augustus 2021, 16:13 uur

De politie is volop bezig met het onderzoek naar de dode man die vrijdagochtend 6 augustus 2021 werd aangetroffen in Breedenbroek. Tot op heden is de identiteit van de man nog niet vastgesteld.

Waar: Beggelderpad in Breedenbroek

Vrijdag omstreeks 6.45 uur werd de man gevonden langs het Beggelderpad. Er werd besloten een Team Grootschalige Opsporing (TGO) te starten, omdat er nog veel vragen waren ten aanzien van de vondst van de dode man. Identiteit Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de dode man. Tot op heden is zijn identiteit nog niet vastgesteld. De politie heeft wel een vermoeden wie de man is, maar dit zal bevestigd moeten worden door bijvoorbeeld DNA- of gebitsonderzoek. We vermoeden dat de man van buitenlandse afkomst is, dus daarin zijn we ook afhankelijk van de autoriteiten in het land van herkomst van het slachtoffer. Na vaststelling van de identiteit moeten eventuele nabestaanden van de man geïnformeerd worden, voordat dit naar de buitenwereld bekend gemaakt kan worden. Er gaan geruchten dat het zou gaan om een man van Poolse afkomst. Daar gaan wij op dit moment niet vanuit. Onderzoek Het onderzoek is volop gaande. Dat betekent dat er zo veel mogelijk informatie verzameld wordt om een compleet beeld te krijgen wat er met deze man gebeurd is. Naar de toedracht van het overlijden wordt onderzoek gedaan door het NFI. Er wordt goed meegedacht door burgers, daar is het onderzoeksteam erg blij mee. Er zijn inmiddels zo’n 30 tips en camerabeelden binnengekomen, die allemaal worden onderzocht. Getuigen Alle informatie die mogelijk interessant kan zijn voor het onderzoek is welkom. Soms kan dat ook informatie zijn die op het eerste oog onbelangrijk lijkt. We vragen mensen toch om dit te delen met de politie. Dus heeft u informatie of beelden, neem contact op met de politie. Dat kan via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.


» Politie.nl


Kaart nieuws Breedenbroek. Locatie nieuws: 51.88367 / 6.45612 Beggelderpad
Beggelderpad in Breedenbroek


maandag 9 augustus 2021, 21:15 uur
Identiteit dode man Breedenbroek nog niet vastgesteld
Blik op NieuwsDe politie is volop bezig met het onderzoek naar de dode man die vrijdagochtend 6 augustus 2021 werd aangetroffen in Breedenbroek. 'Tot op heden is de identiteit van de man nog niet vastgesteld', zo laat de politie maandag weten.
» Blik op Nieuws
zondag 8 augustus 2021, 17:52 uur
Wie is dode man in Breedenbroek? Politie schakelt hulp in van automobilisten uit grensgebied
de GelderlanderBREEDENBROEK - De politie heeft de hulp van in Duitsland wonende automobilisten ingeschakeld in het onderzoek naar een dode man die vrijdagochtend werd gevonden in het buitengebied van Breedenbroek. Ze kon zondagavond nog niet zeggen wie de man is en hoe en om het leven is gekomen.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Breedenbroek

11 oktober 22:29Vader en dochter met hond aangereden door auto in Breedenbroek
25 augustus 13:51Politie ontvangt 4 tips over dode man Breedenbroek na uitzending ‘Opsporing Verzocht’
18 augustus 10:13Dood aangetroffen man Breedenbroek is 62-jarige uit Turkije
9 augustus 21:15Identiteit dode man Breedenbroek nog niet vastgesteld
7 augustus 20:52Identiteit van dode man Breedenbroek blijft een mysterie: bedrijven missen geen Poolse werknemers
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?