menu
zoek

Nieuws Boelenslaan

Getuigen gezocht van dumping drugsafval Boelenslaan

dinsdag 13 december 2022, 17:09 uur

Op zondagochtend 11 december rond het middaguur trof de politie na een melding ongeveer 30 jerrycans met drugsafval aan op de Fjouwer Roeden in Boelenslaan. De jerrycans waren gedumpt langs een onverhard deel van de weg. De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben, of die iets weten over deze drugsafvaldumping.

Waar: Fjouwer Roeden in Boelenslaan

Vermoedelijk ’s nachts gedumpt Het drugsafval, dat in ongeveer 30 blauwe jerrycans zat, is vermoedelijk op zondagnacht 11 december gedumpt. Gezien de locatie is het waarschijnlijk dat het afval met een grote auto of een bestelbus vervoerd is. Mogelijk zijn er mensen die ‘s avonds of ‘s nachts iets verdachts hebben gezien, zoals verdachte voertuigen, in de omgeving van de Fjouwer Roeden.

Heeft u informatie? Neem contact met ons op Heeft u iets gezien of gehoord op zondagavond of zondagnacht? Heeft u mogelijk camerabeelden waarop op deze avond of nacht iets verdachts te zien is Of weet u meer over deze afvaldumping? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt dit ook melden via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Schadelijk voor mens, dier en natuur Dumpingen van drugsafval zijn gevaarlijk omdat de stoffen zeer brandbaar, sterk bijtend of giftig kunnen zijn. Ook kunnen de chemicaliën in het grondwater terechtkomen wat leidt tot waterverontreiniging, met schadelijke gevolgen voor mensen en dieren in de omgeving.


» Politie.nl

Kaart nieuws Boelenslaan. Locatie nieuws: 53.16666 / 6.12369 Fjouwer Roeden
Fjouwer Roeden in Boelenslaan


dinsdag 13 december 2022, 17:49 uur
30 jerrycans met drugsafval gedumpt in Boelenslaan
Leeuwarder CourantAan de Fjouwer Roeden in Boelenslaan zijn zondag 30 jerrycans met drugsafval aangetroffen. De jerrycans waren gedumpt langs een onverhard deel van de weg.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant

Meer nieuws uit Boelenslaan

26 juni 16:22Ouders van doodgeschoten Andries (28) uit Boelenslaan vragen hof om agent alsnog te vervolgen
13 december 17:4930 jerrycans met drugsafval gedumpt in Boelenslaan
16 september 12:45Agenten schieten op automobilist die op hen inrijdt, man (28) overleden
RSS.