zoek

Nieuws Blijham

Thijs Oosting is superaanwinst: 'Nog nooit zo'n snelle hattrick gezien'

zondag 7 juli 2024, 16:13 uur

En zo ben je ineens topscorer in de voorbereiding van FC Groningen. Na twee wedstrijden van de oefencampagne staat de teller van Thijs Oosting op vijf treffers. De aanvaller traint nog maar een paar dagen mee met de selectie van trainer Dick Lukkien.

» RTV Noord

zaterdag 6 juli 2024, 19:22 uur
FC Groningen in Blijham: een hattrick in drie minuten en de toekomstplannen van Romano Postema
Dagblad van het NoordenVoor het eerst mocht Thijs Oosting zich zaterdagmiddag in het shirt van FC Groningen hijsen. De 24-jarige Emmenaar maakte meteen een verpletterende indruk op bezoek bij ASVB. In Blijham werd het 0-15 voor de profs.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 6 juli 2024, 15:57 uur
Hattrick debutant Thijs Oosting en dubbele cijfers voor FC Groningen in Blijham
RTV NoordThijs Oosting heeft bij z’n debuut voor FC Groningen meteen z’n visitekaartje afgegeven. De spits scoorde in de tweede helft binnen tien minuten drie keer.