menu
zoek

Nieuws Bingelrade

Tweede verdachte aangehouden voor steekincident Bingelrade

maandag 28 juni 2021, 13:35 uur

De politie heeft een tweede persoon, een 17-jarige man uit Brunssum, aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij het steekincident op de Dorpsstraat in Bingelrade. Daar werd zaterdag- op zondagnacht een man neergestoken die bij de politie werkt, maar op dat moment buiten dienst was.

Waar: Dorpsstraat in Bingelrade

De toedracht van het incident is nog altijd onderwerp van onderzoek. Twee verdachten sloegen op de vlucht nadat zij de man hadden neergestoken. Niet veel later werd de eerste verdachte aangehouden. Hij zit nog vast en wordt woensdag voorgeleid.   Camerabeelden   Ten behoeve van het onderzoek is de politie op zoek naar camerabeelden. Denk hierbij aan camera‚Äôs die aan een woning hangen, bewakingsbeelden of beelden die met een dashcam van een voertuig zijn gemaakt. Deze beelden kunnen helpen om de toedracht van het incident te reconstrueren.   Uploaden   Beelden kunnen eenvoudig met de politie gedeeld worden via www.politie.nl/upload. Ben je getuige of heb je meer informatie en heb je je nog niet gemeld? Doe dit dan alsnog via het telefoonnummer 0800-6070. Je kunt je informatie uiteraard ook volledig anoniem delen via 0800-7000.


» Politie.nl


Kaart nieuws Bingelrade. Locatie nieuws: 50.97092 / 5.93617 Dorpsstraat
Dorpsstraat in Bingelrade


maandag 28 juni 2021, 18:16 uur
Politiemedewerker buiten dienst neergestoken in Bingelrade
Blik op NieuwsIn de nacht van zaterdag op zondag heeft er een steekincident plaatsgevonden in Bingelrade. 'Het slachtoffer dat gewond raakte bij dit incident betreft een politiemedewerker die op dat moment niet in actieve dienst was en burgerkleding droeg', zo laat de politie maandag weten.
» Blik op Nieuws
maandag 28 juni 2021, 15:14 uur
Minderjarige aangehouden voor neersteken agent in burger
CrimesiteDe politie heeft een 17-jarige jongen uit Brunssum aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een steekpartij in Bingelrade, waarbij zaterdagnacht een politieagent in burger zwaargewond raakte. De agent was op dat moment buiten dienst. Dezelfde nacht werd al een 20-jarige man uit Brussum aangehouden.
» Crimesite
maandag 28 juni 2021, 14:47 uur
Jongen (17) aangehouden voor neersteken agent Bingelrade na verkeerstwist
de TelegraafDe politie heeft maandag een tweede verdachte, een 17-jarige man uit Brunssum, aangehouden voor betrokkenheid bij het steekincident op de Dorpsstraat in het Limburgse Bingelrade, waarbij een agent buiten dienst werd neergestoken.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Bingelrade

28 juni 18:16Politiemedewerker buiten dienst neergestoken in Bingelrade
27 juni 19:07Politieman in burger gewond door steekpartij in Limburg
27 juni 17:29Politiemedewerker gewond bij incident
RSS.