menu
zoek

Nieuws Bingelrade

Politiemedewerker gewond bij incident

zondag 27 juni 2021, 17:29 uur

Zaterdag- op zondagnacht heeft er een steekincident plaatsgevonden in Bingelrade. Eerder vannacht is al een persbericht gepubliceerd over dit incident. Het slachtoffer dat gewond raakte bij dit incident betreft een politiemedewerker.

Waar: Dorpsstraat in Bingelrade

Op dit moment is de toedracht van het incident nog onderwerp van onderzoek. Rond 00:30 uur ontstond een conflict in de omgeving van de woning van het slachtoffer. Daarbij werd het slachtoffer gestoken. Hij verkeerde op dat moment in het gezelschap van zijn partner, een politie-collega die op dat moment ook niet in dienst was. Zij bleef ongedeerd en wist het noodnummer te bellen. Het gewonde slachtoffer is vannacht met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en van de benodigde medische zorg voorzien. Zijn toestand is inmiddels stabiel. Vannacht is er al een 20-jarige man uit Brunssum aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Daarnaast is er een opsporingsonderzoek opgestart om tot de identiteit en verblijfplaats van de tweede verdachte te komen en meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht. De toedracht van het incident is nog onderwerp van onderzoek. Belangrijk om te benadrukken is dat het incident plaatsvond in de vrije tijd van beide betrokken politiemedewerkers. Zij waren op dat moment dus niet in dienst en daarmee ook niet direct herkenbaar als zijnde politiemedewerkers.


» Politie.nl


Kaart nieuws Bingelrade. Locatie nieuws: 50.97092 / 5.93617 Dorpsstraat
Dorpsstraat in Bingelrade


zondag 27 juni 2021, 01:42 uur
Aanhouding na steekincident
Politie.nlDe politie heeft in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 juni een 20-jarige man uit Brunssum aangehouden na een steekincident op de Dorpsstraat. Eén persoon raakte daarbij gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
Twee verdachten sloegen na het incident op de vlucht. De politie kon al snel één verdachte inrekenen. Met behulp van speurhonden wordt momenteel nog gezocht naar de tweede verdachte. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

» Politie.nl
zondag 27 juni 2021, 01:46 uur
Politie doet onderzoek naar steekpartij
HardnieuwsBINGELRADE - Zondagmorgen 27 juni omstreeks 0.35 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Dorpsstraat in Bingelrade.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws

Meer nieuws uit Bingelrade

28 juni 18:16Politiemedewerker buiten dienst neergestoken in Bingelrade
27 juni 19:07Politieman in burger gewond door steekpartij in Limburg
27 juni 17:29Politiemedewerker gewond bij incident
RSS.