menu
zoek

Nieuws Bergschenhoek

Getuigen gezocht explosie Bergschenhoek

zondag 5 maart 2023, 10:51 uur

De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over de explosie van zaterdag- op zondagnacht rond 00:45 uur aan de W.G. Witteveenstraat in Bergschenhoek. Niemand raakte gewond. Het bleef gelukkig bij materiële schade. De politie doet onderzoek naar de toedracht en is op zoek naar de dader(s).

Waar: W.G. Witteveenstraat in Bergschenhoek

Rond 00:45 uur wordt de omgeving aan de W.G. Witteveenstraat opgeschrikt door een harde knal. Er is een explosief afgegaan bij een voordeur van een woning. Op de 1e verdieping van de flat is er sprake van rookontwikkeling. De bewoners van de 1e en 2e verdieping worden ontruimd en in de ontvangsthal van de flat opgevangen. Zodra de brandweer aangaf dat het veilig was, is het politieonderzoek gestart. De forensische opsporing is ook onderzoek komen doen naar sporen. Buurtonderzoek vindt vandaag plaats. Daarbij wordt er vooral uitgekeken naar camera’s in de omgeving die mogelijk iets van het incident, of van de dader(s) laat zien. Iets opvallends gezien? Heeft u in de omgeving een auto zien staan die er normaal niet staat? Of heeft u verdachte activiteiten gezien van personen in de omgeving? Of heeft u misschien beelden? Denk aan een voordeurcamera of een dashcam, waarop mogelijk de verdachte(n) te zien is/zijn. Neem dan contact op via onderstaande mogelijkheden.


» Politie.nl

Kaart nieuws Bergschenhoek. Locatie nieuws: 51.99969 / 4.49933 W.G. Witteveenstraat
W.G. Witteveenstraat in Bergschenhoek


zondag 5 maart 2023, 15:25 uur
Explosie bij woning in Bergschenhoek
CrimesiteBij een explosie bij een woning aan de W.G. Witteveenstraat in Bergschenhoek (ten noorden van Rotterdam) is zaterdagnacht de voordeur ontzet. Ook was sprake van rookontwikkeling op de eerste verdieping van de flat.
» Crimesite



Meer nieuws uit Bergschenhoek

5 maart 15:25Explosie bij woning in Bergschenhoek
7 februari 22:20Zeer grote brand in bedrijfsverzamelgebouw
11 oktober 11:48Enorm internationaal politieonderzoek: ook invallen in Amsterdam en Uithoorn
3 juli 10:57Ruzie mondt uit in steekincident
12 maart 16:56Vrouw zwaargewond door schietpartij in Bergschenhoek, man aangehouden
21 december 17:39Onderzoek politie in tuin Bergschenhoek, 74-jarige verdachte blijft vastzitten
15 mei 17:24Per abuis héle huisartsenpraktijk uitgenodigd voor coronaprik en foutje met 35.000 mensen uit 1963
RSS.