menu
zoek

Nieuws Bennebroek

Dodelijk verkeersongeval Bennebroek

donderdag 19 september 2024, 09:15 uur

Op woensdagmiddag 18 september vond op de Rijksstraatweg in Bennebroek een verkeersongeval plaats tussen een lijnbus en een fietsster. Hierbij is een 12-jarige meisje uit Hillegom overleden.

Waar: Rijksstraatweg in Bennebroek

Omstreeks 15.25 uur kreeg de politie de melding binnen van het verkeersongeval. De verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar het ongeval. Het kruispunt van de Zwarteweg, Bennebroekerlaan en Rijksstraatweg werden in verband met het onderzoek afgesloten. Slachtofferhulp Was u getuige van dit verkeersongeval? En heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via onderstaand tipformulier of bel 0900-8844. Weet dat slachtofferhulp beschikbaar voor u is. Slachtofferhulp Nederland kan emotionele begeleiding bieden wanneer dit nodig is. Niet alleen aan slachtoffers maar ook aan de omgeving. Kijk op slachtofferhulp.nl voor meer informatie. 2024207887


» Politie.nl

Kaart nieuws Bennebroek. Locatie nieuws: 52.31896 / 4.58769 Rijksstraatweg
Rijksstraatweg in Bennebroek


donderdag 19 september 2024, 16:59 uur
Bennebroek in rouw, veel dorpsgenoten waren getuige van fataal ongeluk
RTV N-HHet fatale ongeluk van gisteren maakt veel indruk op de bewoners van Bennebroek. Een 12-jarig meisje uit Hillegom kwam om het leven toen ze op de Rijksstraatweg werd geraakt door een lijnbus. Een bloemenzee ontstaat bij de plek waar het onheil toesloeg. Veel dorpsgenoten waren direct of indirect getuige van het ongeluk. 
» RTV N-H
donderdag 19 september 2024, 15:19 uur
Meisje (12) overleden bij ongeluk met lijnbus
BN DeStemEen 12-jarige fietsster is woensdagmiddag geschept door een lijnbus op de Rijksstraatweg in het Noord-Hollandse Bennebroek. De fietsster is ter plekke overleden, aldus een woordvoerder van de politie. De brandweer plaatste zichtschermen rondom de plek van het ongeluk.
» BN DeStem
donderdag 19 september 2024, 10:53 uur
Meisje (12) omgekomen bij aanrijding met lijnbus
Blik op NieuwsWoensdagmiddag 18 september vond op de Rijksstraatweg in Bennebroek een verkeersongeval plaats tussen een lijnbus en een fietsster. 'Hierbij is een 12-jarige meisje uit Hillegom overleden', zo meldt de politie donderdag.
» Blik op Nieuws
donderdag 19 september 2024, 10:08 uur
Meisje (12) omgekomen bij aanrijding met bus
Omroep WestEen 12-jarig meisje uit Hillegom is overleden na een aanrijding met een lijnbus. Dat gebeurde woensdagmiddag in het Noord-Hollandse Bennebroek, een dorp naast Hillegom. Het meisje zat op de fiets toen het enorm mis ging.
» Omroep West
woensdag 18 september 2024, 19:58 uur
'Jong meisje' overleden na aanrijding met bus in Bennebroek
NOSIn Bennebroek in Noord-Holland is vanmiddag een fietser om het leven gekomen door een aanrijding met een lijnbus. Een ooggetuige zegt tegen NH Nieuws dat het gaat om een jong meisje.
» NOS
woensdag 18 september 2024, 17:24 uur
Fietser komt om door aanrijding met bus in Bennebroek
de TelegraafDoor een aanrijding tussen een lijnbus en een fietser in Bennebroek is de fietser om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde volgens de politie rond 15.25 uur op een kruising op de Rijksstraatweg in de Noord-Hollandse plaats.
» de Telegraaf
woensdag 18 september 2024, 15:57 uur
Jonge fietser overleden na aanrijding met bus in Bennebroek
RTV N-HEen fietser is vanmiddag overleden na een aanrijding met een lijnbus op de Rijksstraatweg in Bennebroek. Dat meldt de Veiligheidsregio Kennemerland. Volgens een ooggetuige gaat het om een jong meisje.
» RTV N-H
woensdag 18 september 2024, 15:25 uur
Fietser geschept door lijnbus
HardnieuwsBENNEBROEK - Woensdagmiddag 18 september tegen 15.25 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Rijksstraatweg in Bennebroek.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV N-H
Foto: Omroep West
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Bennebroek

19 september 16:59Bennebroek in rouw, veel dorpsgenoten waren getuige van fataal ongeluk
RSS.