zoek

Nieuws Baars

Trainer tegenstander slaat Leekster Eagles-coach Bas Lulofs, duel gestaakt

zondag 23 april 2023, 20:29 uur

De zaalvoetballers van Leekster Eagles/Amysoft leken met een 1-3 voorsprong in de tweede helft op weg naar een overwinning in de Eredivisie, totdat de uitwedstrijd tegen ZVV Den Haag werd onderbroken door een handgemeen langs de kant. In dit tumult kreeg Bas Lulofs, trainer van Leekster Eagles, een klap van Gerald Baars die trainer van ZVV Den Haag is.

» Dagblad van het Noorden

zondag 23 april 2023, 19:51 uur
Leekster Eagles-coach belaagd, wedstrijd gestaakt
RTV NoordDe uitwedstrijd van Leekster Eagles tegen ZVV Den Haag is gestaakt. Na vijf minuten in de tweede helft ontstond er tumult nadat coach Gerald Baars van de Haagse club probeerde om Leekster Eagles-trainer Bas Lulofs te slaan.