menu
zoek

Nieuws Amsterdam

Vakantiedealz als reispartner voor inspiratie en deals

vrijdag 3 november 2023, 16:53 uur

Vakantiedealz staat bekend als een inspirerend platform dat dagelijks de beste vakantiedeals en reistips deelt. Ons team helpt reisliefhebbers om de perfecte vakantie te ervaren.

Wie is de oprichter van vakantiedealz?
Joost van Vught is de oprichter en uitgever van vakantiedealz. Joost is geboren in Zweden en zijn vader woont in Australië. Als vader van twee tienermeiden is Joost iets minder reislustig dan sommige collega’s bij vakantiedealz. Toch maakt ook hij de nodige reizen met partners zoals TUI en geniet hij uiteraard ook van vakanties met zijn gezin. Dit varieert van een ontspannen vakantie op Bali tot kamperen in Frankrijk.

Na een lang traject van de nodige tegenslagen, herstel en groei, is Joost er enorm trots op dat hij er onlangs samen met zijn team in geslaagd is een volledig nieuwe website te presenteren. Op vakantiedealz is er voor ieder wat wils. Laat je inspireren door een land waar je nog niet geweest bent of bekijk de laatste vakantiedeals.

Vakantiedealz

Hoe kwam het nieuwe platform van vakantiedealz tot stand?
Tijdens de COVID-periode lag de volledige branche stil en werd er ook bij vakantiedealz nauwelijks tot geen omzet gemaakt. Op dat moment was het een kwestie van overleven. Pas na COVID is vakantiedealz begonnen met het ontwerp van een nieuw platform en is er een omgeving ontwikkeld die veel beter aansluit op wat vakantieliefhebbers tegenwoordig belangrijk vinden.

‘Het idee om onze website opnieuw te ontwikkelen ontstond eind 2019 en kort daarna nam het project een geheel andere wending door COVID. Vorig jaar zijn we eindelijk begonnen met het herontwerp en ondanks enkele onvoorziene omwegen, hebben we een aantal uitstekende partners gevonden om mee samen te werken.’

Joost spreekt vol lof over het team dat aan de nieuwe website gewerkt heeft. Hij is dankbaar dat het ontwikkelingsteam van Jannes & Mannes hem bij de technische realisatie heeft geholpen en is trots op zijn collega’s die talloze uren hebben besteed aan het definiëren, ontwerpen, testen en vullen van de nieuwe website.

‘Het was een geweldig proces en ondanks de uitdagingen, hebben we veel plezier gehad en zijn we altijd positief gebleven.’

Wat is er veranderd aan vakantiedealz?
Vakantiedealz is meer dan ooit een inspiratieplatform, daardoor is er een toenemend aantal verzoeken van regio's, hotelketens en individuele accommodaties om in de schijnwerpers te staan. Daarnaast is er ook steeds meer activiteit op social media zoals TikTok en Instagram. Waardoor de website eigenlijk onderdeel is van een crossmediale strategie die inspireert en de beste deals biedt via allerlei verschillende kanalen. Zo zet je verschillende mediakanalen op een geïntegreerde manier in en blijft de boodschap overal hetzelfde.

‘Het doel van vakantiedealz is altijd geweest om inspiratie, reistips en de beste deals te bieden. Met onze vernieuwde website doen we dit beter dan ooit. We staan nooit stil en zijn nu ook weer met toekomstige projecten bezig.’ zegt Joost.

Vakantiedealz nodigt iedereen uit om de nieuwe website te verkennen en deel uit te maken van ons bruisende platform met reisliefhebbers. Voor iedereen die zoekt naar de perfecte vakantiedeal, inspiratie voor jouw volgende reis of als je weg wilt dromen bij prachtige bestemmingen. Vakantiedealz is er voor jou.


Meer nieuws uit Amsterdam

2 maart 13:26Uitvaart in Amsterdam van doodgeschoten rapper Bigidagoe
1 maart 09:45Kritiek op gemeente na weghalen antisemitisme-interview Rob Oudkerk: "Voelt als censuur"
29 februari 15:46‘Dood van in IJ gevonden sekswerker was gevolg van heftig seksspel’
29 februari 13:16Politie pakt twee mannen op na explosie in flat
28 februari 17:43Femke Halsema krijgt tweede termijn als burgemeester van Amsterdam
28 februari 15:58Vermoedelijke schutter rapper Bigidagoe op luchthaven Parijs aangehouden
28 februari 15:40Amsterdams zwembad kort ontruimd vanwege 'penetrante' lucht
28 februari 14:15Explosie Amsterdam-Noord dreunt nog na: ’Wraak voor moord op rapper Bigidagoe’
28 februari 08:08Mogelijk link explosies Amsterdam en dood rapper, 'war' op muren gekalkt
27 februari 13:31Amsterdamse politiemedewerker geschorst om onderzoek fraude
27 februari 13:07‘Dit viel op bij uitspraak Marengo-proces’
27 februari 06:57NS past dienstregeling HSL toch aan: trein minder per uur
26 februari 17:45Bebloede 'lijken' voor Duitse consulaat Amsterdam neergelegd
26 februari 17:06NU+ | Geweldraps en schietpartijen: dit was de leefwereld van rapper Bigidagoe
25 februari 20:18Palestina-demonstranten bij herdenking Februaristaking: ’Vreselijk, doe dat niet hier’
25 februari 10:18Klimaatactivist zit een nacht vast op politiebureau na blokkade A10
24 februari 16:17Moedeloos na nieuwe XR-betoging: ’Ze lachen iedereen uit en komen overal mee weg’
23 februari 19:21Make Up Your Mind komt met concert naar Ziggo Dome
22 februari 22:20Werk van Limburgse kunstenaar is met Amerikaanse lander Odysseus mee naar maan
22 februari 21:20Kenneth Taylor schiet Ajax in verlenging naar achtste finale Conference League
RSS.