menu
zoek

Nieuws Almkerk

Man gaat er na aanrijding vandoor

zondag 31 juli 2022, 10:35 uur

Een 28-jarige automobilist uit Wijk en Aalburg is er zaterdagavond na een aanrijding met een andere auto, ondanks een hoofdwond, te voet vandoor gegaan. Hij werd pas twee uur later door de politie aangetroffen. Hij was onder invloed van alcohol. Hij blies 330 ugl.

Waar: Midgraaf en van Duijlweg in Almkerk

De politie kreeg zaterdag 30 juli 2022 omstreeks 21.30 uur een melding van een aanrijding op de kruising van de Midgraaf en van Duijlweg. Een 32-jarige automobilist uit Babyloniënbroek reed over de Midgraaf in de richting van Veen. Hij kreeg op de kruising met de van Duijlweg geen voorrang van een 28-jarige automobilist uit Wijk en Aalburg waarna een aanrijding ontstond. Sloot De 28-jarige bestuurder belandde met zijn auto in de sloot. Hij klom uit zijn auto en ging in gesprek met de tegenpartij, die de hulpdiensten al had gebeld, om het samen op te lossen. Hij wachtte vervolgens de komst van politie en ambulance ondanks een hoofdwond niet af, zette het op een lopen en verdween in de bosschages. Zoekactie Agenten hebben vervolgens met een hond en met hulp van de heli nog langdurig naar hem gezocht maar niet aangetroffen. Omstreeks 23.20 uur kreeg de politie een melding dat een man met een hoofdwond op de Korn in Dussen liep. Hier is hij vervolgens aangehouden. tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt voor het verlaten van een plaats ongeval en het rijden onder invloed.


» Politie.nl

Kaart nieuws Almkerk. Locatie nieuws: 51.76140 / 4.97221 Midgraaf en van Duijlweg
Midgraaf en van Duijlweg in Almkerk


zondag 31 juli 2022, 11:30 uur
Dronken man met hoofdwond rent ervandoor na botsing: heli en hond ingezet
de TelegraafNa een botsing met een andere auto in Almkerk (Noord-Brabant) ging een 28-jarige man er zaterdagavond te voet vandoor, ondanks een hoofdwond. De politie vond de man twee uur later alsnog. Hij bleek te veel alcohol te hebben gedronken.
» de Telegraaf
zondag 31 juli 2022, 11:25 uur
Beschonken automobilist (28) vlucht na botsing met andere auto in Almkerk
Brabants DagbladALMKERK - Een 28-jarige automobilist uit Wijk en Aalburg is zaterdagavond gevlucht na een botsing met een andere auto in Almkerk. Hij werd twee uur later door de politie onder invloed van alcohol gevonden.
» Brabants Dagblad



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Almkerk

17 januari 15:59Gewapende indringers mishandelen man in Almkerk, daders nog voortvluchtig
31 juli 11:30Dronken man met hoofdwond rent ervandoor na botsing: heli en hond ingezet
13 april 05:54Vermiste 14-jarige jongen uit Almkerk is in goede gezondheid gevonden
8 februari 11:05Vrouw (56) laat hond over motorkap politiewagen lopen in Almkerk
7 februari 15:36Vermiste hond Bodie na bijna 200 dagen weer thuis: ‘Uiteraard moet ze een beetje wennen’
8 augustus 16:49Grote brand bij agrarisch bedrijf in Almkerk
RSS.