menu
zoek

Nieuws Abbenbroek

Vrouw overleden na steekincident in Abbenbroek

maandag 17 januari 2022, 14:57 uur

Maandagochtend 17 januari is er een vrouw op de Schoolstraat neergestoken. Hulpdiensten konden haar helaas niet meer redden. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen. Korte tijd later heeft de vermoedelijke dader geprobeerd zich van het leven te beroven op de Hartelbrug.

Waar: Schoolstraat in Abbenbroek

Vanmorgen om 9.30 uur kwam de melding van het steekincident binnen. Politie en ambulance hebben alles op alles gezet om het leven van de 30-jarige vrouw uit Abbenbroek te redden. Reanimatie mocht helaas niet meer baten. De politie startte samen met de Forensische Opsporing meteen een onderzoek. Korte tijd later heeft de vermoedelijke dader (33 jaar) zichzelf vervolgens van het leven willen beroven op de Hartelbrug. De A15 is tijdelijk afgesloten geweest. Ook daar hebben de hulpdiensten meteen hulp verleend en de man zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij is aangehouden. Het incident vond waarschijnlijk plaats in de relationele sfeer. Een minderjarig meisje was in de woning aanwezig. Zij raakte niet gewond. Ze is opgevangen en krijgt de juiste hulp. Het onderzoek is nog in volle gang. Sporen en camerabeelden zijn veiliggesteld. Ook spraken agenten met meerdere getuigen. Als u behoefte heeft aan slachtofferhulp neem dan gerust zelf indien nodig contact op met 0900-0101.  


» Politie.nl


Kaart nieuws Abbenbroek. Locatie nieuws: 51.84757 / 4.24430 Schoolstraat
Schoolstraat in Abbenbroek


maandag 17 januari 2022, 19:00 uur
Vrouw voor ogen van dochtertje doodgestoken: ‘Dat meisje heeft moeten zien wat dader deed’
de GelderlanderEen 30-jarige vrouw is maandagochtend op de Schoolstraat in Abbenbroek voor de ogen van haar jonge dochter (7) doodgestoken. Ze stierf op straat. De vermoedelijke dader (33) sprong een paar kilometer verderop van een viaduct om zich van het leven te beroven. Hij ligt zwaargewond in het ziekenhuis.
» de Gelderlander
maandag 17 januari 2022, 14:01 uur
Vrouw (30) doodgestoken in Zuid-Hollands dorp, politie vangt dochtertje op
de GelderlanderIn Abbenbroek, een dorp tussen Spijkenisse en Hellevoetsluis, is vanmorgen een 30-jarige vrouw doodgestoken. De vermoedelijke dader (33) probeerde zich daarna van het leven te beroven, meldt de politie. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Bij het incident was ook een jong meisje betrokken, zij is het kind van de overleden vrouw.
» de Gelderlander
maandag 17 januari 2022, 11:44 uur
Vrouw overleden na steekpartij op straat in Abbenbroek, dader zwaargewond
NU.nlBij een steekpartij in de Zuid-Hollandse plaats Abbenbroek is maandagochtend een vrouw om het leven gekomen. De vermoedelijke dader is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, nadat hij had geprobeerd zich van het leven te beroven.
» NU.nl
maandag 17 januari 2022, 11:09 uur
Vrouw overleden na steekpartij in Abbenbroek
de TelegraafDoor een steekincident in de Schoolstraat in het Zuid-Hollandse Abbenbroek is een 30-jarige vrouw om het leven gekomen, meldt de politie. Volgens de politie kenden dader en slachtoffer elkaar en ging een ruzie op straat aan het incident vooraf.
» de Telegraaf
maandag 17 januari 2022, 10:05 uur
Vrouw overleden bij steekpartij in Abbenbroek, dader zwaargewond na sprong van Hartelbrug
RTV RijnmondIn de Schoolstraat in Abbenbroek is maandagochtend een vrouw doodgestoken. De dader is korte tijd daarna van de Hartelbrug gesprongen en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Aan de steekpartij ging een ruzie op straat vooraf. Volgens de politie ging het om een conflict in de relationele sfeer.
» RTV Rijnmond
maandag 17 januari 2022, 10:03 uur
Vrouw overleden na steekpartij
HardnieuwsABBENBROEK - Maandagmorgen 17 januari omstreeks 09.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Schoolstraat in Abbenbroek.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Abbenbroek

17 januari 19:00Vrouw voor ogen van dochtertje doodgestoken: ‘Dat meisje heeft moeten zien wat dader deed’
RSS.