menu
zoek

Nieuws Zwaagdijk

Zwaagdijk-Oost - Ernstig verkeersongeval

vrijdag 27 september 2019, 10:37 uur

Op donderdagmiddag vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de kruising van de Drechterlandseweg en de Markerwaardweg in Zwaagdijk-Oost. Bij de aanrijding raakten twee vrouwen van 75 en 77 jaar oud uit Enkhuizen gewond.

Waar: Markerwaardweg in Zwaagdijk

Omstreeks 13.25 uur reed de 75-jarige vrouw in haar auto over de Markerwaardweg. Naast haar zat haar 77-jarige zuster. Zij kwamen vanuit de richting Medemblik. Op dat moment kwam vanuit de richting Enkhuizen over de Drechterlandseweg een 59-jarige Amsterdammer in een personenauto aangereden. Op de kruising van de wegen ontstond een aanrijding. Door de klap raakte de auto van de dames in een slip en kwam tegen een verkeerslicht tot stilstand. De brandweer moest ter plaatse komen en het dak van de auto knippen om de slachtoffers uit de auto te kunnen halen. Beide dames werden voor behandeling van hun verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Amsterdammer liep geen letsel op. De politie stelt een (technisch) onderzoek in naar de aanrijding. Hierbij zal ondermeer gekeken worden naar wie er een rood of groen verkeerslicht heeft gehad. 2019186968

Verkeer in Zwaagdijk

» Politie.nl


Kaart nieuws Zwaagdijk. Locatie nieuws: 52.70207 / 5.12828 Markerwaardweg
Markerwaardweg in Zwaagdijk


donderdag 26 september 2019, 15:03 uur
Automobilist bekneld na ernstig ongeluk in Zwaagdijk-Oost
RTV N-HOp de Markerwaardweg in Zwaagdijk-Oost is vanmiddag een automobilist met haar wagen tegen de paal van een verkeerslicht aangereden.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Zwaagdijk

13 november 16:15Drie tieners opgepakt voor mishandelen leeftijdsgenoten in Zwaagdijk-Oost
27 september 10:37Zwaagdijk-Oost - Ernstig verkeersongeval
RSS.