menu
zoek

Nieuws Zegge

Politie zoekt hulpvaardige getuige van poging straatroof in Zegge

dinsdag 21 september 2021, 12:59 uur

De politie is op zoek naar de getuige van een mogelijke poging straatroof in Zegge. Het incident vond maandagavond 20 september rond 21.15 uur plaats in de Molenstraat. De getuige joeg de vermoedelijke straatrover weg en bracht het slachtoffer naar huis. Helaas zijn er geen gegevens van deze meneer, de politie wil hem heel graag spreken.

Waar: Molenstraat in Zegge

Het slachtoffer van de mogelijke poging beroving fietste door de Molenstraat en kreeg een harde duw waardoor zij ten val kwam. Voordat haar belager kans kreeg om haar te beroven werd hij al weggejaagd door een man die, volgens het slachtoffer, ongeveer 30 jaar oud en van Turkse komaf is. De man reed op een grijze scooter. Hij was zo vriendelijk om het slachtoffer naar huis te brengen na de onfortuinlijke val. Graag contact met hulpvaardige man Het slachtoffer belde thuis de politie, de hulpvaardige man was toen al vertrokken en helaas waren er geen gegevens van hem bekend. Agenten namen een aangifte op. Slachtofferhulp is in kennis gesteld, omdat het slachtoffer erg ontdaan was. Twee getuigen zijn door de politie gehoord en er worden camerabeelden van het incident bekeken. De zaak is opgepakt door de politie. Een  puzzelstukje ontbreekt nog en dat is de man die het slachtoffer hielp. Mogelijk kan hij ons meer vertellen over het voorval. De politie komt dan ook graag in contact met deze meneer. Hij kan zich bij de politie melden via 0900-8844 of via What’s App (06-12207006). Het registratienummer van deze zaak is 2021-253029.


» Politie.nl

Kaart nieuws Zegge. Locatie nieuws: 51.54659 / 4.50765 Molenstraat
Molenstraat in Zegge


dinsdag 21 september 2021, 14:33 uur
Man probeert vrouw te beroven in Zegge, politie zoekt behulpzame getuige
BN DeStemZEGGE - Een man heeft maandagavond rond 21.15 uur geprobeerd een vrouw te beroven op de Molenstraat in Zegge. De vrouw kreeg een harde duw en is daardoor ten val gekomen. Voordat de man kans had haar te beroven is hij weggejaag door een behulpzame getuige. De politie is naar hem op zoek.
» BN DeStem
dinsdag 21 september 2021, 14:26 uur
Straatroof voorkomen dankzij getuigen
HardnieuwsZEGGE - Dinsdagmiddag 21 september heeft de politie bekendgemaakt dat aan de Molenstraat in Zegge een poging tot straatroof heeft plaatsgevonden.
» Hardnieuws
dinsdag 21 september 2021, 13:39 uur
Gezocht: man die vrouw redde tijdens aanval door straatrover
Omroep BrabantEen man van rond de 30 joeg maandagavond rond kwart over negen een straatrover weg, die iemand van haar fiets had geduwd in de Molenstraat in Zegge. De toegesnelde man bracht het slachtoffer daarna naar huis. De politie is op zoek naar hem, in de hoop dat hij meer kan vertellen over wat er gebeurd is.
» Omroep Brabant



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Zegge

22 april 09:34Auto belandt in droge sloot in Zegge, bestuurder opgepakt voor rijden onder invloed
28 maart 15:49Brandstichting op terrein van basisschool
31 december 17:11Ruim 100 kilo illegaal vuurwerk gevonden in omgeving Roosendaal
21 september 14:33Man probeert vrouw te beroven in Zegge, politie zoekt behulpzame getuige
23 juni 14:05Verkeersruzie ontspoort: vrachtwagenchauffeur krijgt vuistslagen en wordt op de grond geduwd
RSS.