menu
zoek

Nieuws Zegge

Vrachtwagenchauffeur mishandeld na verkeersruzie

woensdag 23 juni 2021, 11:06 uur

Een 24-jarige man uit Roosendaal is dinsdag 22 juni aangehouden op verdenking van mishandeling van een vrachtwagenchauffeur op de A58. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Agenten zijn rond 18.10 uur ter plaatste gegaan na een melding van een mishandeling na een verkeersruzie. De vrachtwagenchauffeur verklaarde tegen de agenten dat hij zojuist was mishandeld door een bestuurder van een personenauto. De automobilist reed voor hem op de A58 steeds harder en dan weer zachter. De chauffeur haalde hem vervolgens in en nam de afrit Zegge. Op de afrit reed de personenauto hem klem. Beide bestuurders zijn uitgestapt. De verdachte gaf het slachtoffer meerdere vuistslagen en duwde de man waardoor het slachtoffer viel. Er ontstond een worsteling. Meerdere omstanders zijn naar de mannen toegelopen. De verdachte is vervolgens weggereden. Hij is later in zijn woning aangehouden. Hij zit vast voor verhoor. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. Hij heeft aangifte gedaan. Agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen. De politie doet verder onderzoek naar het incident.  


» Politie.nl

Kaart nieuws Zegge. Locatie nieuws: 51.55382 / 4.54526


woensdag 23 juni 2021, 14:05 uur
Verkeersruzie ontspoort: vrachtwagenchauffeur krijgt vuistslagen en wordt op de grond geduwd
de TelegraafBij een verkeersruzie langs de A58 bij Zegge heeft een 24-jarige man uit Roosendaal dinsdag een vrachtwagenchauffeur mishandeld. De verdachte gaf het slachtoffer meerdere vuistslagen en duwde de man op de grond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.
» de Telegraaf
woensdag 23 juni 2021, 12:52 uur
Vrachtwagenchauffeur in elkaar geslagen bij verkeersruzie op A58
Omroep BrabantEen vrachtwagenchauffeur is het ziekenhuis in geslagen na een uit de hand gelopen verkeersruzie langs de A58 bij Zegge. De dader is er na de ruzie vandoor gegaan. De 24-jarige verdachte uit Roosendaal werd later aangehouden.
» Omroep Brabant
woensdag 23 juni 2021, 11:37 uur
Vrachtwagenchauffeur mishandeld na verkeersruzie op A58: slachtoffer naar het ziekenhuis
Brabants DagbladEen 24-jarige man uit Roosendaal heeft dinsdag een vrachtwagenchauffeur mishandeld na een verkeersruzie op de A58 bij Zegge. De verdachte is aangehouden, het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.
» Brabants Dagblad



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Zegge

22 april 09:34Auto belandt in droge sloot in Zegge, bestuurder opgepakt voor rijden onder invloed
28 maart 15:49Brandstichting op terrein van basisschool
31 december 17:11Ruim 100 kilo illegaal vuurwerk gevonden in omgeving Roosendaal
21 september 14:33Man probeert vrouw te beroven in Zegge, politie zoekt behulpzame getuige
23 juni 14:05Verkeersruzie ontspoort: vrachtwagenchauffeur krijgt vuistslagen en wordt op de grond geduwd
RSS.