menu
zoek

Nieuws Zaandijk

Poging overval tabakszaak

zaterdag 27 november 2021, 13:12 uur

Vrijdagmiddag om 12.30 uur kwam een man een tabakszaak binnenlopen aan de Goeman Borgesiusstraat. Nadat hij een bestelling had geplaatst stond hij opeens achter de balie en vroeg meerdere malen indringend om geld, terwijl hij een mes in zijn handen had. De medewerkster van de winkel zag kans de overvalknop in te drukken waarop de man het hazenpad koos.

Waar: Goeman Borgesiusstraat in Zaandijk

De politie heeft in de ruime omgeving een onderzoek ingesteld maar de verdachte werd niet meer aangetroffen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, haar wordt slachtofferhulp aangeboden. De verdachte voldoet aan het volgende signalement: Man, ongeveer 25 jaar oud, donkere huidskleur, gekleed in een zwarte jas en broek, een zwarte muts. Hij had een donkergroene sjaal of kol om, en een opvallende ring aan zijn ringvinger aan de linkerhand. De man had een groene tas bij zich. Weet u wie de man is of bent u getuige geweest van deze poging tot overval? Bel dan 0900-8844. Ook als u beelden uit de omgeving heeft van iemand met dit signalement zijn we geïnteresseerd. Deze kunt u uploaden via dit formulier   2021246247  


» Politie.nl

Kaart nieuws Zaandijk. Locatie nieuws: 52.47413 / 4.81059 Goeman Borgesiusstraat
Goeman Borgesiusstraat in Zaandijk


zaterdag 27 november 2021, 14:53 uur
Overvallen op tabakszaak en massagesalon dankzij personeel in kiem gesmoord
RTV N-HIn een tijdsbestek van twee uur zijn gisteren in Zaanstreek en Waterland twee zaken overvallen. Aan het begin van de middag eiste een gewapende man geld van een medewerker van een tabakszaak in Zaandijk. Twee uur later stond ook een medewerker van een massagesalon in Purmerend oog in oog met een overvaller die geld eiste.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Zaandijk

10 november 15:50Politie betrapt dronken ’ramenlikker’ op heterdaad in Zaandijk
12 oktober 14:14Boa’s bedreigd met betonboor door eigenaar wegsleepauto: dader door politie afgevoerd
27 november 14:53Overvallen op tabakszaak en massagesalon dankzij personeel in kiem gesmoord
20 oktober 13:20Tiener (16) opgepakt voor betrokkenheid bij steekpartij in Zaandijk
RSS.