menu
zoek

Nieuws Vries

Podcast Formule 1 | ‘Welk team gaat Nyck de Vries nu oppikken?’

zondag 11 september 2022, 21:40 uur

Twee Nederlanders aan de start van een Grand Prix. Rekenwerk na de kwalificaties door gridstraffen. Een safety car finish. En eindelijk beide Nederlanders in de punten. Over het weekend van Max en Nyck praat Etienne Verhoeff na met Marijn Abbenhuijs, die voor AD Sportwereld in Italie was.

» BN DeStem



zondag 11 september 2022, 17:54 uur
Nyck de Vries uit Uitwellingerga na puntenfinish bij debuut nog op matje bij stewards
Leeuwarder CourantNyck de Vries uit Uitwellingerga moest zich na de Grand Prix van Italië om 17.30 uur nog melden bij de stewards van dienst.
» Leeuwarder Courant
zondag 11 september 2022, 16:46 uur
Punten voor Nyck de Vries uit Uitwellingerga bij foutloos debuut in Formule 1
Leeuwarder CourantHet tv-kijkend publiek verkoos hem tot beste coureur van de dag en dat zei veel over de indruk die Nyck de Vries zondag maakte bij zijn debuut in de Formule 1. De coureur uit Uitwellingerga eindigde in de Williams-bolide na een foutloze race als negende.
» Leeuwarder Courant
zondag 11 september 2022, 16:33 uur
Verstappen wint GP van Italië, De Vries bij debuut in de punten
Dagblad van het NoordenMax Verstappen heeft zijn vijfde overwinning op rij geboekt in de Formule 1 en zijn elfde in totaal dit seizoen. De wereldkampioen schreef op Monza de Grote Prijs van Italië op zijn naam. Debutant Nyck de Vries, die als invaller bij Williams debuteerde in de Formule 1, eindigde als negende en pakte daardoor 2 punten.
» Dagblad van het Noorden
zondag 11 september 2022, 15:23 uur
LIVE Formule 1 | Als zevende gestarte Max Verstappen al vroeg aan de leiding, Nyck de Vries negende
Brabants DagbladNiet één maar twee Nederlanders maken vanmiddag hun opwachting in de Grand Prix van Italië. Max Verstappen sneed snel door het veld en strijdt mee om de winst, terwijl Nyck de Vries doet wat hij kan om in de punten te eindigen. Tot aan de finish mis je in dit liveblog geen moment!
» Brabants Dagblad
zondag 11 september 2022, 14:30 uur
Lees terug: Coureur Nyck de Vries uit Uitwellingerga pakt negende plaats bij debuut in Formule 1
Leeuwarder CourantNyck de Vries (27) heeft zondag zijn debuut gemaakt in de Formule 1. De coureur uit Uitwellingerga viel in bij het raceteam van Williams en deed mee tijdens de Grand Prix van Italië op het circuit van Monza. Hij wist een negende plaats te behalen en werd benoemd tot ‘Driver of the Day’. Lees de wedstrijd hier terug.
» Leeuwarder Courant
zondag 11 september 2022, 14:00 uur
LIVE Formule 1 | Max Verstappen en Nyck de Vries beginnen naast elkaar aan race in Monza
de StentorNiet één maar twee Nederlanders maken vanmiddag hun opwachting in de Grand Prix van Italië. Max Verstappen en Nyck de Vries staan op het Autodromo Nazionale Monza zelfs op dezelfde startrij. Kan Verstappen nog meedoen om de winst? Eindigt De Vries meteen in de punten? Vanaf 15.00 uur mis je in dit liveblog geen moment!
» de Stentor
zondag 11 september 2022, 11:55 uur
Verstappen hoopt dat De Vries geniet van debuut in Formule 1
Dagblad van het NoordenMax Verstappen wenst Nyck de Vries een mooi debuut toe in de Formule 1. Voor het eerst sinds 2006 staan zondagmiddag in Monza twee Nederlanders op de startgrid van een Formule 1-race. De Vries vervangt bij Williams de zieke Alex Albon.
» Dagblad van het Noorden
zondag 11 september 2022, 10:58 uur
De Grand Prix van Italië wordt een onvergetelijke voor de Nederlandse Formule 1-fan
de GelderlanderDe Grand Prix van Italië moet een gedenkwaardige worden. Voor Nyck de Vries, die zijn debuut maakt in de Formule 1 en droomt van een puntje. Voor Charles Leclerc, die de ‘tifosi’ in zijn half-gele Ferrari een jublileumcadeau wil geven. Voor Max Verstappen, die vanaf P7 alsnog wil domineren in Monza.
» de Gelderlander
zondag 11 september 2022, 04:46 uur
De Vries debuteert in Formule 1 op Monza naast Verstappen
Dagblad van het NoordenNyck de Vries rijdt op Monza zijn eerste grand prix in de Formule 1. De 27-jarige Nederlander vervangt bij Williams de zieke coureur Alex Albon. De Vries staat om 15.00 uur bij de start naast wereldkampioen Max Verstappen, die zijn vijfde overwinning op rij hoopt te boeken in dit seizoen.
» Dagblad van het Noorden
zondag 11 september 2022, 00:05 uur
Max Verstappen start in Monza naast Nyck de Vries: ‘Ik hoop dat hij ervan gaat genieten’
PZCDuidelijk was het lange tijd niet, maar Max Verstappen start vandaag in Monza door een gridstraf vanaf P7, naast zijn landgenoot Nyck de Vries. Hoewel velen niet wisten hoe ze de regels van de FIA moesten interpreteren, haalde de Nederlander zijn schouders ervoor op. ,,Als je meer snelheid hebt, moet je altijd naar voren kunnen rijden.”
» PZC
zaterdag 10 september 2022, 20:50 uur
Max Verstappen start in Monza naast Nyck de Vries: ‘Ik hoop dat hij ervan gaat genieten’
Brabants DagbladDuidelijk was het lange tijd niet, maar Max Verstappen start vandaag in Monza door een gridstraf vanaf P7, naast zijn landgenoot Nyck de Vries. Hoewel velen niet wisten hoe ze de regels van de FIA moesten interpreteren, haalde de Nederlander zijn schouders ervoor op. ,,Als je meer snelheid hebt, moet je altijd naar voren kunnen rijden.”
» Brabants Dagblad
zaterdag 10 september 2022, 17:39 uur
Nyck de Vries vervangt Alex Albon in Monza: ‘Was behoorlijk zenuwachtig’
de StentorNyck de Vries maakt morgen zijn debuut in een Grand Prix van de Formule 1. De coureur uit Sneek vervangt bij Williams in Monza de zieke Alex Albon, die kampt met een blindedarmontsteking. De Vries kwam gisteren nog in actie in de Aston Martin van Sebastian Vettel.
» de Stentor
zaterdag 10 september 2022, 17:39 uur
Nyck de Vries vervangt Alex Albon en start meteen in top 10: ‘Was behoorlijk zenuwachtig’
de GelderlanderNyck de Vries maakt morgen zijn debuut in een Grand Prix van de Formule 1. De coureur uit Sneek vervangt bij Williams in Monza de zieke Alex Albon, die kampt met een blindedarmontsteking. De Vries kwam gisteren nog in actie in de Aston Martin van Sebastian Vettel. ,,Ik heb het eigenlijk nog niet echt kunnen relativeren.”
» de Gelderlander
zaterdag 10 september 2022, 17:07 uur
Max Verstappen legt het af tegen Charles Leclerc, Nyck de Vries maakt indruk in kwalificatie
Brabants DagbladCharles Leclerc start morgen vooraan bij de Grand Prix van Italië. In de kwalificatie was hij op Monza anderhalf tiende rapper dan Max Verstappen, die sowieso terugvalt vanwege een gridstraf. Nyck de Vries mag bij zijn Formule 1-debuut meteen in de top 10 beginnen. Over de precieze startvolgorde is nog veel onduidelijk.
» Brabants Dagblad
zaterdag 10 september 2022, 17:07 uur
Max Verstappen legt het af tegen Charles Leclerc, Nyck de Vries maakt indruk in kwalificatie
de StentorCharles Leclerc start morgen vooraan bij de Grand Prix van Italië. In de kwalificatie was hij op Monza anderhalf tiende rapper dan Max Verstappen, die vanwege een gridstraf terugvalt naar P7. Nyck de Vries mag bij zijn Formule 1-debuut als achtste beginnen, wat betekent dat de Nederlanders samen op één startrij staan.
» de Stentor
zaterdag 10 september 2022, 16:40 uur
Invaller De Vries haalt tweede deel kwalificatie op Monza
Dagblad van het NoordenNyck de Vries heeft zich verzekerd van deelname aan het tweede deel van de kwalificatie voor de Grote Prijs van Italië in de Formule 1. De 27-jarige Nederlandse coureur, die bij Williams de zieke Alex Albon vervangt, klokte in het eerste deel de vijftiende tijd. De nummers 16 tot en met 20, onder wie de vaste Williams-coureur Nicholas Latifi, vielen na de eerste sessie af.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 10 september 2022, 12:57 uur
LIVE Formule 1 | Snelste tijd voor Max Verstappen, Nyck de Vries schiet de grindbak in
Brabants DagbladMax Verstappen, Nyck de Vries en hun collega's rijden vanmiddag vanaf 16.00 uur de kwalificatie voor de Grand Prix van Monza. Maar eerst kunnen er nog wat rondes verreden worden in de derde vrije training. Via ons liveblog mis je geen moment!
» Brabants Dagblad
zaterdag 10 september 2022, 12:46 uur
De Vries maakt wegens ziekte Albon debuut in Formule 1
Dagblad van het NoordenNyck de Vries neemt in de Grote Prijs van Italië de plaats in van Alexander Albon. Racestal Williams meldt dat Albon ziek is. Hij wordt behandeld aan een ontsteking van de blinde darm.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 10 september 2022, 12:39 uur
Nyck de Vries uit Uitwellingerga vervangt Albon en maakt Formule 1-debuut in Monza
Leeuwarder CourantNyck de Vries uit Uitwellingerga maakt dit weekeinde in Monza zijn officiële debuut in de Formule 1. De 27-jarige coureur vervangt bij Williams Alexander Albon, die is geveld door een blindedarmontsteking.
» Leeuwarder Courant
zaterdag 10 september 2022, 12:32 uur
Nyck de Vries vervangt in Monza zieke Alex Albon en maakt GP-debuut
de GelderlanderNyck de Vries maakt morgen zijn debuut in een Grand Prix van de Formule 1. De coureur uit Sneek vervangt vandaag en morgen bij Williams in Monza de zieke Alex Albon, die kampt met een blindedarmontsteking. Nyck de Vries kwam gisteren nog in actie in de Aston Martin van Sebastian Vettel.
» de Gelderlander
zaterdag 10 september 2022, 12:32 uur
Nyck de Vries vervangt in Monza zieke Alex Albon en maakt GP-debuut
PZCNyck de Vries maakt morgen zijn debuut in een Grand Prix van de Formule 1. De coureur uit Sneek vervangt vandaag en morgen bij Williams in Monza de zieke Alex Albon, die kampt met een blindedarmontsteking. Nyck de Vries kwam gisteren nog in actie in de Aston Martin van Sebastian Vettel.
» PZC
zaterdag 10 september 2022, 12:32 uur
Nyck de Vries vervangt in Monza zieke Alex Albon en maakt GP-debuut
Brabants DagbladNyck de Vries maakt morgen zijn debuut in een Grand Prix van de Formule 1. De coureur uit Sneek vervangt vandaag en morgen bij Williams in Monza de zieke Alex Albon, die kampt met een blindedarmontsteking. Nyck de Vries kwam gisteren nog in actie in de Aston Martin van Sebastian Vettel.
» Brabants Dagblad
vrijdag 9 september 2022, 15:21 uur
Nyck de Vries negentiende in vrije training Grand Prix Italië
Leeuwarder CourantIn zijn derde Formule 1-optreden eindigde Nyck de Vries vrijdag als negentiende. De coureur uit Uitwellingerga kende bij de eerste vrije training van de Grand Prix van Italië in de bolide van Aston Martin veel problemen met blokkerende banden.
» Leeuwarder Courant



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Vries

16 maart 07:53‘Ex-advocaat Kasem bood tweede cliënt omkoping aan’
6 maart 10:01Advocaat over opgenomen gesprekken Khalid Kasem: ‘Het bleef maar terugkomen’
29 februari 19:18AD mag uit De Vries-tapes publiceren | Nieuw licht op verdenking van lekken door Khalid Kasem?
29 februari 15:40AD mag toch publiceren op basis van opnames Peter R. de Vries
29 februari 09:40LIVE | Laatste woord verdachten in zaak moord op Peter R. de Vries
28 februari 18:26Verdachte in zaak Peter R. de Vries richt zich tot familie: 'Heb hem niet vermoord'
19 februari 18:06AD: Publicatieverbod opnames Peter R. de Vries muilkorf-poging
9 februari 16:33Vermeende 'moordmakelaar' in zaak-De Vries was 'geen spin in het web'
7 februari 18:48Filmers gewonde Peter R. de Vries deden volgens advocaten niets strafbaars
3 februari 03:00Peter R. de Vries werd doodgeschoten met een nep-Glock: de opmars van knutselwapens
2 februari 13:23Coureur Nyck de Vries beraadt zich op hoger beroep na verloren rechtszaak
31 januari 14:45OM eist drie keer levenslang in moordzaak Peter R. de Vries
30 januari 10:36Verdachte Krystian M. in zaak Peter R. de Vries: ‘Mijn oprechte excuses, ik had geen keus’
26 januari 20:16Rechter verbiedt publicatie, AD stelt spoedappèl in
24 januari 17:02Verdachte zaak Peter R. de Vries wil een tekenverbod
24 januari 16:22Kinderen Peter R. de Vries tegenover verdachten in rechtszaal: 'Missen hem nog elke dag'
23 januari 19:23Drie Gelderse moordverdachten in zaak Peter R. de Vries zwijgen
23 januari 13:34Verdachte van witwassen 73 miljoen op vrije voeten
21 januari 03:00Huurmoordenaars melden zich bij Krystian M.: ‘Ik ga iemand met een hamer verrot slaan’
20 januari 03:00Huiveringwekkend inkijkje moord op Peter R. de Vries: ‘Zij rijden vlak achter ons’
RSS.