Zwanenberg Food Group wil productielocatie Voorthuizen sluiten
woensdag 9 maart 2022, 20:39 uurZwanenberg Food Group (ZFG) is voornemens de productie van knakworst en soepen van de fabriek in Voorthuizen in 2023 te staken. De productielijnen voor soep en knakworst in Oss zullen worden uitgebreid. Het streven is zoveel mogelijk medewerkers voor Zwanenberg te behouden.
» Blik op Nieuws
woensdag 9 maart 2022, 17:15 uur
Knakworst- en soepfabriek Struik moet sluiten door ’enorme kostenstijgingen’
Zwanenberg Food Group, bekend van onder meer Chicken Tonight en Kips Leverworst, sluit de Struik-fabriek in Voorthuizen. De productie van soep en knakworst wordt gefaseerd tot 2023 verplaatst naar Oss en Raalte. De conservenfabrikant voelt zich gedwongen door de enorme kostenstijgingen op energie, brandstof en grondstoffen.Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf