menu
zoek

Nieuws Voerendaal

Dodelijke aanrijding op kruising – aanvulling personalia

woensdag 16 september 2020, 14:40 uur

Op de kruising tussen de Steinweg en de Putterweg in Voerendaal heeft dinsdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden, waarbij de 16-jarige bestuurster van een scooter (uit Hoensbroek), is overleden.

Waar: Steinweg en de Putterweg in Voerendaal

Voor zover nu bekend wilde het meisje de weg oversteken en werd daarbij aangereden door een auto die vanuit de richting Heerlen naar Voerendaal reed. Een eveneens 16-jarig meisje uit Heerlen, dat achter op de scooter zat, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto, een 19-jarige man uit Heerlen, is volgens geldend protocol aangehouden. De politie voert nader onderzoek uit naar de exacte toedracht van het ongeval. Het onderzoek naar de toedracht loopt nog.  

Verkeer in Voerendaal

» Politie.nl


Kaart nieuws Voerendaal. Locatie nieuws: 50.87915 / 5.93116 Steinweg en de Putterweg
Steinweg en de Putterweg in Voerendaal


dinsdag 15 september 2020, 17:37 uur
Dodelijke aanrijding op kruising
Politie.nlOp de kruising tussen de Steinweg en de Putterweg in Voerendaal heeft dinsdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden, waarbij de 16-jarige bestuurster van een scooter is overleden.
Voor zover nu bekend, stak het meisje de weg over en werd daarbij aangereden door een auto die komende vanuit de richting Heerlen naar Voerendaal reed.  Een eveneens 16-jarig meisje dat achter op de scooter zat, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto is volgens geldend protocol aangehouden. De politie voert nader onderzoek uit naar de exacte toedracht van het ongeval.

Verkeer in Voerendaal
» Politie.nl
dinsdag 15 september 2020, 22:02 uur
Scooterrijdster (16) omgekomen bij aanrijding op kruising
Blik op NieuwsDinsdagmiddag heeft is bij een ernstige aanrijding op de kruising tussen de Steinweg en de Putterweg in het Limburgse Voerendaal een 16-jarige bestuurster van een scooter om het leven gekomen. Dit meldt de politie dinsdag.
» Blik op Nieuws
dinsdag 15 september 2020, 19:05 uur
Meisje (16) op scooter verongelukt in Voerendaal
de TelegraafEen 16-jarige bestuurster van een scooter is dinsdagmiddag op een kruising in het Limburgse Voerendaal verongelukt. Een eveneens 16-jarig meisje dat achterop de scooter zat, raakte gewond. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Voerendaal

17 november 13:39Kilo’s illegaal vuurwerk gevonden in woning Voerendaal na anonieme melding
14 augustus 16:04Brandweerman raakt gewond bij bestrijden vuur in woning Voerendaal
12 augustus 12:42Grote uitslaande woningbrand
11 april 17:57Man in Voerendaal voorkomt botsing door in rijdende vrachtwagen te stappen
16 september 14:40Dodelijke aanrijding op kruising – aanvulling personalia
RSS.