menu
zoek

Nieuws Veen

Opnieuw autobrand in Veen ondanks noodverordening, twee aanhoudingen

maandag 28 december 2020, 22:03 uur

In het Brabantse dorp Veen is maandagavond opnieuw een sloopauto in brand gestoken. Dat bevestigt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant na berichtgeving van Omroep Brabant. De gemeente Altena, waar Veen toe behoort, had zondag nog een noodverordening afgekondigd voor het dorp om autobranden tegen te gaan.

Waar: Witboomstraat in Veen

» NU.nl


Kaart nieuws Veen. Locatie nieuws: Witboomstraat
Witboomstraat in Veen


maandag 28 december 2020, 21:21 uur
Opnieuw autobrand in Veen ondanks noodverordening
NU.nlIn het Brabantse dorp Veen is maandagavond opnieuw een sloopauto in brand gestoken. Dat bevestigt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant na berichtgeving van Omroep Brabant. De gemeente Altena, waar Veen toe behoort, had zondag nog een noodverordening afgekondigd voor het dorp om autobranden tegen te gaan.
» NU.nl
maandag 28 december 2020, 20:50 uur
Weer sloopauto uitgebrand in Veen ondanks noodverordening
NOSNa een rustige nacht is er vanavond opnieuw een auto in brand gestoken in het Brabantse dorp Veen. Ondanks de noodverordening lukte het mensen om met een sloopauto op het kruispunt van het dorp te komen, waar het afgelopen dagen onrustig was.
» NOS
maandag 28 december 2020, 19:59 uur
Opnieuw auto in brand in Veen, politie kwam te laat in actie
Omroep BrabantDe brandweer is maandagavond uitgerukt omdat er toch weer een sloopauto in brand stond op de beruchte kruising in Veen. Deze auto werd rond 19.10 uur in brand gestoken. Daar waren enkele jongeren bij, hoewel een noodverordening samenscholing verbiedt.
» Omroep Brabant
maandag 28 december 2020, 12:31 uur
Politiek blij met effect maatregelen Veen: 'Maar het is toch 'n kwestie van mentaliteitsverandering'
Omroep BrabantDe politieke partijen in de gemeente Altena zijn blij dat het zondagnacht rustig bleef in Veen. De dagen daarvoor werden diverse auto's in het dorp in brand gestoken en werd er zwaar vuurwerk afgestoken. Een keer werden hiermee zelfs hulpverleners bestookt.
» Omroep Brabant
maandag 28 december 2020, 09:31 uur
Rustige avond in Veen na noodverordening van gemeente
NU.nlNa drie nachten vuurwerk en brandende sloopauto's was het zondagnacht rustig in de Brabantse plaats Veen. De gemeente stelde zondag een noodverordening in, die onder meer samenscholingen van meer dan twee personen verbiedt op straffe van maximaal drie maanden celstraf of een boete van ruim 4.000 euro.
» NU.nl
maandag 28 december 2020, 08:53 uur
Rustige nacht in Veen na instellen noodverordening
de TelegraafVeen heeft een rustige nacht gehad na een reeks van onrustige met autobranden en grote groepen mensen op straat. De burgemeester van de gemeente Altena, waar Veen onder valt stelde zondag een noodverordening in om de overlast te bestrijden. Een woordvoerster van de gemeente bevestigt maandagochtend het beeld dat uit regionale media naar voren komt dat er nu geen overlast is geweest.
» de Telegraaf
maandag 28 december 2020, 07:37 uur
Na reeks onrustige nachten nu een rustige nacht in Veen
Omroep BrabantNa een reeks onrustige nachten is het zondagavond en -nacht rustig gebleven in Veen. Waarschijnlijk is dit te danken aan de noodverordening die burgemeester Egbert Lichtenberg zondagmiddag instelde. Agenten spraken zondagavond meerdere jongeren aan en stuurden hen weg.
» Omroep Brabant
zondag 27 december 2020, 21:17 uur
Heeft de noodverordening het gewenste effect? Voorlopig rustig in Veen
Brabants DagbladVEEN - Heeft de noodverordening die werd afgeroepen voor Veen effect? Die vraag zal de hulpdiensten en burgemeester Egbert Lichtenberg ongetwijfeld bezighouden zondagavond. Voorlopig is het in ieder geval rustig in Veen.
» Brabants Dagblad
zondag 27 december 2020, 21:17 uur
Politie stuurt auto's weg op toegangswegen Veen, noodverordening heeft effect
BN DeStemVEEN - Heeft de noodverordening die werd afgeroepen voor Veen effect? Die vraag hield de hulpdiensten en burgemeester Egbert Lichtenberg bezig zondagavond. Onder meer aan de toegangswegen van het dorp stond politie, die mensen terugstuurde die niets te zoeken hebben in Veen. Nieuwe autobranden bleven uit.
» BN DeStem
zondag 27 december 2020, 21:17 uur
Politie stuurt auto's weg op toegangswegen Veen, noodverordening heeft effect
Brabants DagbladVEEN - Heeft de noodverordening die werd afgeroepen voor Veen effect? Die vraag hield de hulpdiensten en burgemeester Egbert Lichtenberg bezig zondagavond. Onder meer aan de toegangswegen van het dorp stond politie, die mensen terugstuurde die niets te zoeken hebben in Veen. Nieuwe autobranden bleven uit.
» Brabants Dagblad
zondag 27 december 2020, 17:15 uur
Noodverordening in Veen afgekondigd wegens aanhoudende overlast
NU.nlDe gemeente Altena heeft zondag een noodverordening afgekondigd voor het dorp Veen, dat de afgelopen nachten is geteisterd door overlast. Zaterdagavond ging opnieuw een sloopauto in vlammen op en werd er vuurwerk afgestoken, wat afgelopen week vaker voorkwam. Tot en met 2 januari mogen mensen "die niets in Veen te zoeken hebben" het dorp niet in.
» NU.nl
zondag 27 december 2020, 17:03 uur
Noodverordening afgekondigd in Veen wegens aanhoudende overlast
NU.nlDe gemeente Altena heeft zondag een noodverordening afgekondigd voor het dorp Veen, dat de afgelopen nachten is geteisterd door overlast. Zaterdagavond ging opnieuw een sloopauto in vlammen op en werd er vuurwerk afgestoken, wat afgelopen week vaker voorkwam. Tot en met 2 januari mogen mensen 'die niets in Veen te zoeken hebben' het dorp niet in.
» NU.nl
zondag 27 december 2020, 17:03 uur
Noodverordening van kracht tegen onrust in Veen
NOSIn Veen is vanwege de onrust van de afgelopen dagen een noodverordening ingesteld. De maatregel blijft van kracht tot en met zaterdag 2 januari middernacht.
» NOS
zondag 27 december 2020, 16:58 uur
Gemeente Altena kondigt noodverordening af tegen onrust Veen
Hart van NederlandNa drie onrustige avonden stelt de gemeente Altena een noodverordening in tegen de overlast in het Brabantse Veen. Vanaf zondagavond 17:00 uur tot en met 2 januari kunnen mensen die met meer dan twee personen op straat zijn een forse boete krijgen. Ook mensen van buiten Veen worden uit het dorp geweerd.
» Hart van Nederland
zondag 27 december 2020, 16:55 uur
Noodverordening in Veen
Blik op NieuwsIn Veen, een van de kernen van de gemeente Altena, geldt van zondag 27 december 2020 17.00 uur tot en met zaterdag 2 januari 2021 middernacht een noodverordening om recent ontstane overlast te bestrijden.
» Blik op Nieuws
zondag 27 december 2020, 16:54 uur
Noodverordening in Veen om overlast te bestrijden
de TelegraafIn de Brabantse plaats Veen is tot en met zaterdag 2 januari middernacht een noodverordening van kracht om de overlast te bestrijden. Het doel van burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena, waar Veen onder valt, is om de rust in het dorp te herstellen.
» de Telegraaf
zondag 27 december 2020, 04:57 uur
Weer autobrand en vuurwerk in Veen, ondanks kritiek burgemeester
NU.nlIn de Brabantse plaats Veen is zaterdagavond opnieuw een sloopauto in vlammen opgegaan en werd er vuurwerk afgestoken, schrijft het Brabants Dagblad. De burgemeester van de gemeente Altena, Egbert Lichtenberg, uitte zaterdag na enkele onrustige nachten nog kritiek op het in brand steken van sloopauto's en riep de inwoners op "hun verstand te gebruiken".
» NU.nl
zaterdag 26 december 2020, 19:02 uur
Jinek-kijkers zien een nieuwe favoriete talkshowgast in Herman van Veen
Metro
» Metro
zaterdag 26 december 2020, 15:54 uur
Burgemeester over stoken in Veen: 'Het dieptepunt is bereikt'
Omroep Brabant"Het dieptepunt is bereikt." Dat zegt burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena in een persverklaring na de onrustige nachten in Veen. De burgemeester bevestigde dat brandweerlieden zijn bestookt met vuurwerk en zijn vertrokken omdat ze zich niet meer veilig voelden. De burgemeester doet een beroep op alle inwoners van Veen.
» Omroep Brabant
zaterdag 26 december 2020, 15:50 uur
Burgemeester over vuurwerkincident in Veen: ‘Afgelopen nacht was een dieptepunt’
Brabants DagbladVEEN - ,,Dat hulpdiensten zijn bestookt met vuurwerk is een dieptepunt.” Dat stelt burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena in een reactie op de gebeurtenissen in Veen van vrijdagavond. Hij roept betrokkenen op om in gesprek te gaan met dorpsbewoners om eens goed na te denken over of ‘dit gedrag nog wel passend is bij deze tijd van het jaar’.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: Brabants Dagblad
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Veen

18 september 10:00Op het vmbo was hij niet meer welkom, nu heeft ‘probleemkind’ Sytze (29) zijn master
2 september 00:19Kevin van Veen matchwinner in Oss: 'Die ketchupfles is nu inderdaad open'
23 augustus 19:59Bootje van Efteling-attractie Gondoletta te koop: 'Al serieuze biedingen'
19 juli 08:13Jumbo: Situatie met buitensporige prijsverhogingen begint nu iets te bedaren
17 juni 22:20Politieauto ramt per ongeluk een huis in Veen, schade is groot
2 juni 03:00Aan deze man de taak Jumbo weer op koers te krijgen: ‘Dat pure zijn we een beetje kwijtgeraakt’
28 mei 13:58Gian van Veen maakt weer indruk op weg naar kwartfinales, Raymond van Barneveld uitgeschakeld
20 mei 09:39Herman van Veen krijgt Buma Lifetime Achievement Award uitgereikt
3 mei 06:19Brommobiel slaat over de kop na uitwijkmanoeuvre in Veen
7 maart 13:48Frits van Eerd keert niet terug als topman van supermarktketen Jumbo
3 februari 15:19Justitie bekijkt of rechtbankpresident Limburg strafrechtelijk vervolgd moet worden
2 februari 08:43Opnieuw onheil in Married at first sight: 'Ik heb de aantrekkingskracht niet’
19 januari 08:54Moeder die haar vier kinderen voor de tweede keer ontvoerde zit in Polen: ‘Ik kom niet terug’
19 januari 08:01MAFS-Martijn staat open voor diner met Nicole na heftige ruzie: ‘Ik vind het heel moeilijk’
9 december 16:00President rechtbank Limburg beschuldigd van druk zetten op vertrek advocaat
4 oktober 15:27Commissaris Ton van Veen vervangt Frits van Eerd tijdelijk in directie supermarktketen Jumbo
1 september 09:00Veel meer gevallen van onterechte flitsboetes: 'Mijn man lag in het ziekenhuis!'
30 augustus 11:54Albert krijgt dikke boete terwijl hij geen meter heeft gereden
16 juni 07:01Omwonenden berucht kruispunt Veen stellen gemeente aansprakelijk voor oudejaarsbranden
30 maart 18:27Man uit Vianen opgepakt vanwege brandstichtingen in Veen
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?