zoek

Nieuws Utrecht

Invaller Dost voorkomt met twee doelpunten nederlaag FC Utrecht

zaterdag 6 augustus 2022, 23:06 uur

Bas Dost heeft FC Utrecht bij de start van het seizoen behoed voor een nederlaag. De 33-jarige spits, na tien jaar in het buitenland terug in de Eredivisie, begon in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op de bank. Trainer Henk Fraser bracht Dost direct na rust bij een achterstand van 2-0 in het veld en dankzij twee treffers van de invaller pakte Utrecht nog een punt: 2-2.

» RTV Utrecht

zaterdag 6 augustus 2022, 22:03 uur
Live eredivisie | Invaller Bas Dost moet FC Utrecht behoeden voor nederlaag bij RKC
Brabants DagbladVoor Henk Fraser en FC Utrecht begint het seizoen met een bezoek aan RKC Waalwijk. De ontmoeting begin april van dit jaar eindigde in een 1-1 gelijkspel. Michiel Kramer bezorgde de thuisploeg in blessuretijd het punt. Wat wordt het vandaag?
» Brabants Dagblad
zaterdag 6 augustus 2022, 21:33 uur
Live eredivisie | Tam FC Utrecht moet in achtervolging na vroege goal RKC
Brabants DagbladVoor Henk Fraser en FC Utrecht begint het seizoen met een bezoek aan RKC Waalwijk. De ontmoeting begin april van dit jaar eindigde in een 1-1 gelijkspel. Michiel Kramer bezorgde de thuisploeg in blessuretijd het punt, in blessuretijd.
zaterdag 6 augustus 2022, 20:14 uur
LIVEBLOG: Slotoffensief FC Utrecht leidt tot gelijkmaker tegen RKC
RTV UtrechtFC Utrecht trapt zaterdagavond het seizoen af tegen RKC Waalwijk. Net als vorig seizoen zijn de verwachtingen hoog. Vorig seizoen eindigde in een teleurstelling.
zaterdag 6 augustus 2022, 19:31 uur
LIVE | RKC Waalwijk begint seizoen thuis tegen FC Utrecht, Jozefzoon en Bakkali nog niet in selectie
Brabants Dagblad• RKC eindigde vorig jaar knap tiende, FC Utrecht werd zevende • Michiel Kramer is de aanvoerder van RKC dit seizoen, zo werd deze week bekend • RKC strikte vlak voor de seizoensopening nog Pelle Clement als nieuwe aanwinst
zaterdag 6 augustus 2022, 12:03 uur
Live eredivisie | RKC - FC Utrecht
BN DeStemVoor Henk Fraser en FC Utrecht begint het seizoen met een bezoek aan RKC Waalwijk. De ontmoeting begin april van dit jaar eindigde in een 1-1 gelijkspel. Michiel Kramer bezorgde de thuisploeg in blessuretijd het punt, in blessuretijd. Aftrap: 21.00 uur.