menu
zoek

Nieuws Sluiskil

Moeder en zoon mishandeld, bedreigd en aangereden

dinsdag 27 april 2021, 11:16 uur

Zondagmiddag jl. werden twee bewoners van de Herautstraat in Sluiskil mishandeld, bedreigd en (opzettelijk) aangereden, zo verklaarden zij tegen de politie.

Waar: Herautstraat in Sluiskil

De vermoedelijke aanleiding betreft een financieel conflict tussen een van de slachtoffers en de daders. Beide slachtoffers liepen letsel op en moesten zich onder behandeling stellen van medici.

Aanrijding
De vier daders verschenen rond 13.00 uur in de tuin van de woning aan de Herautstraat. Het vrouwelijke slachtoffer ging, naar eigen zeggen, naar buiten en probeerde een vechtpartij tussen de vier daders en haar zoon in de kiem te smoren. De vrouw kreeg een vuistslag in haar gezicht. Omdat haar zoon haar wilde beschermen tegen nog een aanval sprong hij voor zijn moeder. Hierop werd hij geslagen en geschopt. De vier mannen uitten bedreigingen en op een gegeven moment wilden zij weer wegrijden. De vrouw liep op dat moment voor de auto waar de daders in aangekomen waren, de bestuurder reed door en de vrouw belandde op de motorkap van de auto, ze kwam ten val toen de auto afremde.

Verdachten aangehouden
De politie werd gebeld. Agenten kwamen ter plaatse en hoorden getuigen van het incident. De twee slachtoffers lieten zich onderzoeken door een arts in de huisartsenpost. Zij liepen allebei letsel op als gevolg van de aanval. Ze deden aangifte en er werd een onderzoek gestart. Op maandagmorgen vroeg werd een 20-jarige inwoner van Sluiskil aangehouden als verdachte in deze zaak. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex overgebracht en zit nog vast. Dinsdagmorgen werd een jongen (17) uit Sluiskil gearresteerd en voor verhoor naar een politiebureau gebracht. Meer aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

Getuige geweest?
Bent u getuige geweest van dit incident? Geef uw informatie dan aan de politie door. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006). Als u wel informatie hebt, maar deze niet met de politie wilt delen, dan kunt u ook bij Meld Misdaad Anoniem terecht. Uw gegevens blijven dan geheim. U kunt Meld Misdaad Anoniem bereiken op telefoonnummer 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl. Meld bij uw informatie alstublieft zaaknummer 2021103817.

(poging) Moord/Doodslag in Sluiskil

» Politie.nl

Kaart nieuws Sluiskil. Locatie nieuws: 51.27770 / 3.83669 Herautstraat
Herautstraat in Sluiskil


dinsdag 27 april 2021, 13:11 uur
Moeder en zoon gewond bij ruzie over geld
Omroep ZeelandEen moeder en haar zoon zijn in de Herautstraat in Sluiskil mishandeld, bedreigd en met opzet aangereden. Dat meldt de politie. Het gebeurde afgelopen zondagmiddag. De politie heeft twee personen aangehouden.
» Omroep Zeeland
dinsdag 27 april 2021, 12:07 uur
Tweede verdachte opgepakt na mishandeling moeder en zoon in Sluiskil
de TelegraafEen tweede verdachte van een zware mishandeling in Sluiskil (Zeeland) zondag is dinsdag opgepakt. Zondagmiddag zijn daar twee inwoners mishandeld, bedreigd en vermoedelijk opzettelijk aangereden. Maandag was ook al iemand aangehouden.
» de Telegraaf
dinsdag 27 april 2021, 12:05 uur
Moeder en zoon mishandeld, bedreigd en aangereden vanwege financieel conflict in Sluiskil
PZCSLUISKIL - Een moeder en zoon zijn afgelopen weekend in Sluiskil mishandeld, bedreigd en opzettelijk aangereden door vier daders met wie ze een financieel conflict hebben. Dat gebeurde zondagmiddag rond 13.00 uur in de tuin van hun woning aan de Herautstraat.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit Sluiskil

20 januari 08:27Schuur naast containerwoning in brand in Sluiskil
8 februari 13:51Het rijtje wordt almaar langer: ook kunstmestproducent Yara noteert megawinst
17 februari 15:46Hennepkwekerij in Sluiskil aangetroffen
24 oktober 16:01Twee gewonden bij eenzijdig ongeluk Sluiskil
21 oktober 20:27Auto crasht na achtervolging Sluiskil, politie zoekt nog naar verdachte(n)
19 juli 18:05Hennepkwekerij in Sluiskil ontmanteld op moment dat bewoner komt aanfietsen
12 juni 10:1726-jarige scheldt agenten de huid vol na melding van overlast in Sluiskil
11 juni 19:45Praten, praten en nog eens praten, maar redding pontje Sluiskil lijkt in zicht
27 mei 20:14Dit zijn de winnaars van de Yara Challenge
27 april 13:11Moeder en zoon gewond bij ruzie over geld
9 april 12:28Politie zoekt getuigen van schietincident na ruzie in Sluiskil
5 april 11:52Verdachte van autovernieling in Sluiskil na zoektocht gevonden
2 april 19:26Gans legt super ei bij Adri uit Sluiskil: 'Ik denk dat ze er moeilijk van heeft gelopen'
31 maart 16:16Zes jaar cel voor man uit Sluiskil voor grootschalige drugshandel en wapenbezit
RSS.