menu
zoek

Nieuws Sloten

Sloten van 18 Albert Heijn-winkels dichtgelijmd

vrijdag 24 september 2021, 12:40 uur

Bij 18 winkels van Albert Heijn in Amsterdam zijn vannacht de sloten dichtgelijmd. Daardoor konden deuren en rolluiken niet meer open. Klanten en medewerkers moesten vanochtend buiten wachten.

» NOSvrijdag 24 september 2021, 10:46 uur
Sloten van achttien Albert Heijn-filialen dichtgelijmd in Amsterdam
NU.nlMedewerkers van Albert Heijn in Amsterdam stonden vrijdagochtend voor een dichte deur doordat de sloten van achttien filialen waren dichtgelijmd. Inmiddels zijn alle deuren en rolluiken weer open, laat een woordvoerder van de supermarkt weten. Vooralsnog heeft de politie geen idee wat de reden voor de actie is.
» NU.nl
vrijdag 24 september 2021, 10:14 uur
Sloten dichtgelijmd bij achttien Albert Heijn-filialen in Amsterdam
BN DeStemWerknemers bij achttien Amsterdamse filialen van Albert Heijn stonden vrijdagochtend voor gesloten deuren. Verschillende sloten bleken te zijn dichtgelijmd, bevestigen de woordvoering van Albert Heijn en de politie.
» BN DeStem
vrijdag 24 september 2021, 09:55 uur
Sloten van achttien Albert Heijn-filialen Amsterdam dichtgelijmd
de TelegraafIn Amsterdam stonden medewerkers van de Albert Heijn vrijdagochtend voor een dichte deur, omdat de sloten van achttien filialen waren dichtgelijmd. Inmiddels zijn alle deuren en rolluiken weer open, laat een woordvoerder van de supermarkt weten. Vooralsnog heeft de politie geen idee wat de reden is voor de actie.
» de Telegraaf
vrijdag 24 september 2021, 09:46 uur
Sloten filialen Albert Heijn dichtgelijmd
Blik op NieuwsIn Amsterdam zijn de sloten van achttien Albert Heijn filialen dichtgelijmd. Volgens de NOS is daarom ook nog een deel van de filialen niet open.
» Blik op Nieuws
vrijdag 24 september 2021, 09:37 uur
Sloten achttien AH-filialen in Amsterdam dichtgelijmd, winkels inmiddels weer open
RTV N-HDe sloten van achttien filialen van Albert Heijn in Amsterdam zijn vannacht dichtgelijmd. Personeel stond daarom buiten op straat te wachten omdat ze niet naar binnen konden. 
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Sloten

24 september 12:40Sloten van 18 Albert Heijn-winkels dichtgelijmd
RSS.