menu
zoek

Nieuws Schipluiden

Man (63) overleden na verkeersongeval

dinsdag 7 april 2020, 10:33 uur

Bij een ernstig verkeersongeluk op de Woudseweg in Schipluiden is maandagmiddag 6 april een 63-jarige vrachtwagenchauffeur uit Lelystad om het leven gekomen.

Waar: Woudseweg in Schipluiden

Rond 14.00 uur raakte de vrachtwagen door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde via de greppel in het naastgelegen weiland. Bij het ongeluk was ook een blauwe Volvo-personenauto betrokken. De inzittende van deze auto raakte niet gewond. Hulpdiensten waren snel op de Woudseweg aanwezig, maar konden het leven van de vrachtwagenchauffeur helaas niet meer redden. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Getuigen gezocht De politie komt graag in contact met mensen die getuigen waren van het ongeluk en is met name op zoek naar getuigen die achter de blauwe Volvo-personenauto reden op de Woudseweg. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of M 0800-7000.

Getuigenoproep in Schipluiden
Verkeer in Schipluiden

» Politie.nl


Kaart nieuws Schipluiden. Locatie nieuws: 51.99196 / 4.28909 Woudseweg
Woudseweg in Schipluiden


dinsdag 7 april 2020, 13:25 uur
Chauffeur (63) overlijdt door ongeval waarbij zijn vrachtwagen kantelt
de GelderlanderOp de Woudseweg in Schipluiden is een vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen nadat zijn wagen gekanteld was. De vrachtwagen kwam deels in het weiland en gedeeltelijk in de sloot terecht.
» de Gelderlander
maandag 6 april 2020, 17:11 uur
Dode door ongeval met vrachtwagen in Schipluiden
de TelegraafDoor een ongeval met een vrachtwagen op de Woudseweg in Schipluiden (Zuid-Holland) is een persoon om het leven gekomen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend, aldus de politie.
» de Telegraaf
maandag 6 april 2020, 17:01 uur
Dode bij ernstig ongeluk met vrachtwagen bij Schipluiden
Hart van NederlandOp de Woudseweg ter hoogte van Schipluiden is maandagmiddag een persoon om het leven gekomen bij een ongeluk. Bij het ongeluk waren meerdere voertuigen betrokken, onder meer een vrachtwagen.
» Hart van Nederland
maandag 6 april 2020, 15:19 uur
Dode bij ernstig ongeluk N223, weg afgesloten
Omroep WestBij een ernstig ongeval op de Woudseweg bij Schipluiden is een dode gevallen. De politie kon maandag nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer. Bij het ongeluk op de N223 raakte een vrachtwagen door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in een greppel terecht.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Schipluiden

27 januari 17:31Aanhoudingen na schieten op parkeerterrein
5 april 11:42Brand in twee schuren
7 april 13:25Chauffeur (63) overlijdt door ongeval waarbij zijn vrachtwagen kantelt
RSS.