menu
zoek

Nieuws Scharwoude

Derde zoekactie vermiste Sumanta Bansi in De Hulk

woensdag 30 juni 2021, 09:22 uur

Op woensdag 30 juni wordt in het recreatiegebied De Hulk voor de derde keer gezocht naar het lichaam van de sinds februari 2018 vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn. Voor de zoekactie staan meerdere dagen gepland.

Het gebied stond op maandag 19 april en donderdag 6 mei ook in het teken van diverse zoekacties. Op 19 april werd in het water een onderdeel van een schep aangetroffen dat werd veiliggesteld en onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut. Resultaten met betrekking tot het NFI-onderzoek zijn nog niet bekend. De zoektocht van 6 mei leverde geen nieuwe informatie op. 

Gebied niet betreden De politie zal het zoekgebied de komende dagen beveiligen door onder andere het plaatsen van afzetlint en diverse camera’s. De reden hiervoor is te voorkomen dat recreanten het gebied betreden en op deze wijze mogelijke sporen vernietigen of de grond verstoren. Dit kan het lopende strafrechtelijk onderzoek schaden. Het terrein is daarom gedurende de zoekacties van de politie niet te betreden.


» Politie.nl

Kaart nieuws Scharwoude. Locatie nieuws: 52.62004 / 5.01512


woensdag 30 juni 2021, 15:48 uur
Eerste dag van nieuwe zoektocht naar verdwenen Sumanta zonder resultaat
de TelegraafIs het lichaam van de in 2018 verdwenen, zwangere studente Sumanta Bansi (22) in recreatiegebied De Hulk bij Scharwoude begraven? De politie vermoedt dat verdachte Manodj B. haar hier heeft gedumpt na haar doodgestoken te hebben en maakt zich op voor een dagenlange zoektocht. Woensdag werd er niets gevonden, de zoektocht gaat donderdag verder.
» de Telegraaf
woensdag 30 juni 2021, 10:36 uur
Nieuwe zoektocht in recreatiegebied De Hulk naar verdwenen studente Bansi
NU.nlDe politie voert vanaf dinsdag opnieuw een zoektocht naar de verdwenen Sumanta Bansi uit in recreatiegebied De Hulk bij Scharwoude, bevestigt het korps Noord-Holland na berichtgeving van De Telegraaf. Het dagblad meldt op basis van onderzoekstukken dat de politie vermoedt dat het lichaam van Bansi door verdachten in het gebied is gedumpt.
» NU.nl
woensdag 30 juni 2021, 10:04 uur
Opnieuw zoektocht naar vermiste Sumanta Bansi in recreatiegebied De Hulk
RTV N-HDe politie gaat de komende dagen een grote zoekactie houden naar het lichaam van de al drie jaar vermiste Sumanta Bansi in recreatiegebied De Hulk bij Scharwoude.
» RTV N-H
woensdag 30 juni 2021, 09:59 uur
Nieuwe grote zoektocht naar lichaam vermiste studente Sumanta Bansi
Brabants DagbladDe politie heeft vanmorgen de zoektocht naar de in 2018 verdwenen studente Sumanta Bansi (22) hervat. Gezocht wordt in recreatiegebied De Hulk in Scharwoude, waar al twee keer eerder werd gezocht. Dit keer wordt een ander deel van het gebied uitgekamd, bevestigt de politie Noord-Holland aan deze site.
» Brabants Dagblad
woensdag 30 juni 2021, 09:25 uur
Nieuwe zoektocht in recreatiegebied naar verdwenen Sumanta
de TelegraafIs het lichaam van de in 2018 verdwenen, zwangere studente Sumanta Bansi (22) in recreatiegebied De Hulk bij Scharwoude begraven? De politie vermoedt dat verdachte Manodj B. haar hier heeft gedumpt na haar doodgestoken te hebben en maakt zich op voor een dagenlange zoektocht.
» de Telegraaf



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Scharwoude

17 juli 16:40Man (20) overleden na ongeval met tractor
12 juni 15:36Overleden man in water Noord-Scharwoude pas 21 jaar, politie vermoedt noodlottig ongeval
8 oktober 19:49Zoekactie naar vermiste Sumanta in Scharwoude levert niets op
4 oktober 19:06Mick van Wely: ‘Dit is wel een héél rigoureuze actie’
18 augustus 14:20Speurhond slaat niet aan bij zoekactie naar Sumanta
22 juli 18:58Vrouw vindt neergeschoten buur bloedend in de tuin na overval: 'Heb gedrukt op wonden'
30 juni 15:48Eerste dag van nieuwe zoektocht naar verdwenen Sumanta zonder resultaat
6 mei 15:03Rechercheurs, archeologen en speurhonden zoeken lichaam Sumanta
19 april 16:04Politie vindt afgebroken schep in zoektocht naar verdwenen Sumanta Bansi
RSS.